Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

G. Stathopoulos

Με έκπληξη, παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό υποβολή προτάσεων συζήτησης θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι δια αιτήσεως στο Δήμο αλλά δια του Διαδικτύου.

Επιθυμώ να διευκρινίσω ότι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεγάλης Δευτέρας 25ης Απριλίου, κατά την οποία θα συζητιόταν η υποβληθείσα διαδικτυακά πρόταση ψηφίσματος για το Ασφαλιστικό, δεν διεξήχθη διότι μέλη της αντιπολίτευσης δεν προσήλθαν ή ήρθαν εκπρόθεσμα με αποτέλεσμα την έλλειψη απαρτίας. Θυμίζουμε ότι την Μεγάλη Δευτέρα του 2013, αντίστοιχα, αλλά και πολλές άλλες φορές, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε απαρτία λόγω της παρουσίας και της Αντιπολίτευσης. Όταν λοιπόν, κάποιοι διαμαρτύρονται γιατί δεν υπάρχει ψήφισμα του Συμβουλίου για το Ασφαλιστικό, κάτι που θα υπήρχε αν συνεδριάζαμε, δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς επιδιώκουν. Όσον αφορά όμως την ουσία του θέματος δια δηλώσεώς μου τοποθετήθηκα για το Ασφαλιστικό με σαφήνεια, που προφανώς δεν ικανοποιεί (πως θα μπορούσε άλλωστε) άλλες παρατάξεις.

Θέλω να παρακαλέσω να υπάρξει πολιτική ειλικρίνεια μεταξύ μας. Η απόρριψη της διαφορετικής άποψης, η καταγγελιολογία και ο μηδενισμός έργων είναι μακράν της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Εργαζόμαστε καθημερινά, στους δύσκολους καιρούς της ύφεσης, της ανεργίας και των Μνημονίων, υλοποιώντας στόχους που θέσαμε με το πρόγραμμά μας των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2014. Θα κριθούμε προφανώς όλοι, από τον λαό της Αγίας Παρασκευής.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

Εγγραφείτε στα νέα της Νίκης!

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.: 210 6007302
Fax : 210 6005463
Email: info@nikiagiaparaskevi.gr
Διεύθυνση: Ευεργ.Γιαβάση 11, 153 43 Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής

Google Map

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις

There are no upcoming events.

View Calendar