ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΜΝΗΤΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ

 

Με ψήφους 16 έναντι 15, το Δημ. Συμβούλιο καταψήφισε την πρόταση του Δημάρχου Β. Ζορμπά για τοποθέτηση ως Προέδρου στον Πολιτιστικό – Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου του απόστρατου Σπ. Παπασπύρου. Πλην της παρατάξεως του Δημάρχου, μία μόνο από τις έξι συνολικά παρατάξεις της Αντιπολίτευσης υπερψήφισε την πρόταση.

Αρνηθήκαμε τον εκλεκτό του Δημάρχου (όπως και άλλοι) όχι μόνο για τις ψευδείς, συκοφαντικές και διχαστικές κατά καιρούς δημοσιεύσεις του, αλλά και διότι ο προταθείς έγραψε για τον Ν. Ντερτιλή πρωταίτιο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου και καταδικασθέντα σε ισόβια  για την δολοφονία του Μιχ. Μυρογιάννη στην εξέγερση του Πολυτεχνείου: «Ανεξαρτήτως του τι έγινε στο Πολυτεχνείο, όσον αφορά το θάρρος και την γενναιότητα ο Ντερτιλής αδικείται κατάφορα».

Παρά την καταψήφιση του υμνητή του Ντερτιλή από το Δημ. Συμβούλιο ο, τροποποιηθείς πρόσφατα, Νόμος για την Αυτοδιοίκηση φαίνεται ότι τον επιβάλλει. Είναι ένα κραυγαλέο δείγμα της απαξίωσης του ανώτατου οργάνου των Δήμων, που επιφέρουν οι τελευταίες αλλαγές του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

τ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής

Comments (0)
Add Comment