ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑμεΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΝΙΚΗ»

Στην κατάμεστη, από μικρούς και μεγάλους, αίθουσα του «Πέτρινου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Στ. Κώτσης (πρ. Σπυρούδη) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου η εκδήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» αφιερωμένη στα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ και στην ανάγκη  κοινωνικής ένταξής τους.

Η εκδήλωση περιλάμβανε την παράσταση του θεάτρου Σκιών Αθανασίου «Ο Καραγκιόζης και ο Καλικάντζαρος» που γέμισε με γέλια την αίθουσα, όπως και προσφορά ειδικών παιχνιδιών-δώρων για τα παιδιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη Μαρίνα Καρβέλη, ψυχή της ομάδας του Δήμου Αγίας Παρασκευής που υπηρετεί με ιδιαίτερη αγάπη τα ΑμεΑ, χαιρετισμό του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ» Γιάννη Σταθόπουλου, όπως και της προέδρου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ελένης Μίζη.

Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο πρ. Δήμαρχος Α. Σιδέρης, ο πατέρας Στ. Τρικαλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Βλάχος, Ι. Σιδέρης, Ζ. Φωτεινού και Φ. Αλεξόπουλος, η πρ. αντιδήμαρχος Α. Καλογερά, ο πρόεδρος Συλλόγου κατοίκων Τσακού Β. Σαββίδης και το μέλος Δ.Σ. Δ. Μπεθάνης, το μέλος Δ.Σ. Βιβλιοθήκης Κ. Γιαγή, η πρόεδρος της Παιγνιοθήκης Ε. Δεληγιώργημε πολλές εθελόντριες και το προσωπικό της Παιγνιοθήκης.

Ο επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ» Γιάννης Σταθόπουλος λίγο πριν την παράσταση
Ο επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ» Γιάννης Σταθόπουλος λίγο πριν την παράσταση

Τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου παρακολουθούν τον Καραγκιόζη
Τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου παρακολουθούν τον Καραγκιόζη