Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εμπόρων – Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ)

Αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και τους Γ. Σιδέρη, Γ. Ματσούκα, Δ. Μούρτσινο, και Γ. Βάσιλα, συναντήθηκε  με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εμπόρων – Βιοτεχνών Αγ. Παρασκευής με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γερ. Χάρχαρο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση εκ μέρους της Ένωσης για τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος στην πόλη μας.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν  τους εμπορικούς δρόμους της πόλης και ιδιαίτερα την οδό Αγίου Ιωάννου, η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, το παραεμπόριο, ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας, η οικονομική κρίση και η ανάγκη προστασίας των μικρών επιχειρήσεων που αποτελούν την ραχοκοκαλιά  του εμπορίου.

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» διαβεβαίωσαν την ΕΝΕΒΑΠ ότι θα προωθήσουν τα θέματα αυτά  και θα υπερασπισθούν την υγιή επιχειρηματικότητα στην Αγία Παρασκευή με μια σειρά μέτρων ( όχι τέλη στις νέες επιχειρήσεις, ελεγχόμενη στάθμευση, διαφήμιση της τοπικής αγοράς κ.α.).

Το Γραφείο Τύπου

της

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή