Αμετανόητος ο κ. Ζορμπάς συνεχίζει τον καυγά με την πραγματικότητα – Του Γεράσιμου Βλάχου

Άρθρο του Γεράσιμου Βλάχου,  
Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής
Οδεύοντας προς τον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών, που θα αναδείξει τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής για την επόμενη τετραετία, διαπιστώνω με λύπη, ότι ο κ. Β. Ζορμπάς συνεχίζει τον καυγά με την πραγματικότητα.
Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελευταία δήλωσή του ισχυρίζεται ότι: «Ο κ. Σταθόπουλος  δεν σχεδίασε, δεν χρηματοδότησε και δεν ξεκίνησε ούτε ένα έργο στην πόλη μας».
Πρόκειται για ψεύδος ανεπίτρεπτο, ειδικά για έναν διατελέσαντα Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής, που αποκλείεται να μην γνωρίζει την πραγματικότητα, αλλά προφανώς εσκεμμένα την διαστρεβλώνει, την παραποιεί, για να αποκομίσει εκλογικά κέρδη.

Για τα έργα Σταθόπουλου που καμώνεται  ότι δεν …βλέπει ο κ. Ζορμπάς παραθέτω, τα κυριότερα 19 που είτε έχουν ξεκινήσει, είτε έχουν δημοπρατηθεί και ξεκινούν, είτε έχουν χρηματοδότηση και δημοπρατούνται σύντομα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής:https://www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/nea/nea-tou-dimou/5881-dimos-ag-paraskevis-ta-nea-erga-tou-dimou

Όσον αφορά τις  χρηματοδοτήσεις, που επίσης δεν είδε ο κ. Ζορμπάς  παραπέμπω στην ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής,  η οποία   παρουσιάζει αναλυτικά τις χρηματοδοτήσεις συνολικά 45 εκατ. ευρώ, που  εξασφάλισε η δημοτική αρχή Σταθόπουλου, χάρη στις οποίες έχουν ήδη υλοποιηθεί  σημαντικά έργα όπως: το Επαγγελματικό Λύκειο, τα αντιπλημμυρικά ομβρίων, διανοίξεις δρόμων, κατασκευή πεζοδρόμων κά,  ενώ σειρά άλλων έχουν δρομολογηθεί:https://www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/nea/nea-tou-dimou/5601-dimos-ag-paraskevis-xrimatodotoumena-erga-45-ekat-evro-apo-to-2014

Ο κ. Ζορμπάς επιλέγει να πορευτεί προς τις καθοριστικές εκλογές με πνεύμα μηδενισμού και παλαιοπολιτικής.
Η λογική του «αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις επιθυμίες μας, τόσο το χειρότερο γι’ αυτήν», που υιοθετεί,  δεν συνάδει με το κλίμα σύνθεσης και συγκλίσεων, που έχει ανάγκη η πόλη μας για να πάει ακόμα πιο μπροστά.
Τον αφήνουμε να μαλώνει με την πραγματικότητα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη νέα ενότητα της Αγίας Παρασκευής.

 

 

Comments (0)
Add Comment