ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ ΡΟΥΛΑ

Η ΡΟΥΛΑ (Αργυρώ) ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει στην Αγία Παρασκευή, έχει δύο υπέροχα παιδιά τον Γκυ και την Άλκηστις, είναι πτυχιούχος
του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών στον Ελληνικό Πολιτισμό με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Ιστορία. Επίσης είναι στο τέταρτο έτος εκπαίδευσης Ψυχολογίας.
Η επαγγελματική της καριέρα ξεκίνησε ως Γραμματέας στη Διαφημιστική εταιρεία Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗΣ και στη συνέχεια ως Γραμματέας Διοίκησης επί σειρά ετών στην Ελλληνική Εταιρεία Μπισκότων (ΑΛΛΑΤΙΝΗ, ΕLBISCO, ELITE). Επίσης έχει εργαστεί στην CARL DUISPERG-GESELLSCHAFT E.V., KOELN, Γερμανία ως Γραμματέας κατόπιν υποτροφίας που έλαβε από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.
‘Εχει συμμετέχει σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια εδώ και στο εξωτερικό. Είναι μέλος: ΙΜΑ (International Management Assistants), ΕΕΑΨ (Ελληνική Εταιρεία Αντλεριανής Ψυχολογίας), Greek Tolkien Society – The Prancing Pony, Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής.
Έχει εργαστεί εθελοντικά στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΘΗΝΑ 2004 στην υποδοχή των Επισήμων και στα Special Olympics Hellas όπου και συνεχίζει να είναι μέλος.
Επίσης ήταν εθελόντρια στο Αναμορφωτήριο Θηλέων-Παπάγου κάτω από την φροντίδα της ΕΕΑΨ.
Της αρέσει η φωτογραφία και έχει συμμετέχει σε εκθέσεις ασπρόμαυρης φωτογραφίας. Είναι λάτρης του Κινηματογράφου, της αρέσει το ποδήλατο και τα
ταξίδια.

Comments (0)
Add Comment