Γ. Σταθόπουλος: Να αποτρέψουμε την παλινόρθωση προσώπων και καταστάσεων του παρελθόντος

Να πάμε μπροστά την Αγία Παρασκευή, αποτρέποντας την παλινόρθωση προσώπων και καταστάσεων του παρελθόντος. Αυτό το μήνυμα εξέπεμψε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος μιλώντας απόψε σε μεγάλη συγκέντρωση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής».
Στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της «Νίκης» στο πάνω μέρος της κεντρικής πλατείας (Γιαβάση 9), πήραν μέρος εκατοντάδες δημότες.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος στην ομιλία του παρέθεσε τα κύρια σημεία του έργου που επιτελέσθηκε από την δημοτική αρχή την περασμένη τετραετία και σκιαγράφησε τους βασικούς στόχους της επόμενης περιόδου. Επίσης, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  της «Νίκης των Πολιτών Αγ. Παρασκευής». Αξίζει να σημειωθεί,  ότι το ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης χαρακτηρίζεται από τη συμμετοχή υποψηφίων από όλους τους πολιτικούς χώρους τους δημοκρατικού τόξου.

Στα εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων: η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Σοφία Κορωναίου, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Σγουρού, Βασίλης Γιαννακόπουλος, καθώς και άλλοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Σγουρού, η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Αλεξάνδρα Σαγρή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χολαργού – Παπάγου Νικήτας Κανάκης και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

 

 

Comments (0)
Add Comment