Γ. ΣTΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

Στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου,13 και 20/5,συζητησαμε πολύ για το θέμα της ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Ιωάννου. Θυμίζω ότι στο τέλος Αυγούστου 2019,δημοπρατησαμε έργο συνολικής ανάπλασης του χώρου της Πλατείας με μελέτη και ορούς δημοπράτησης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος και τον Δήμο. Το έργο μεγαλώνει την υπάρχουσα Παιδική χαρά, προσθέτει καινούργια, καταργεί τα υπάρχοντα κατεστραμμένα σιντριβάνια, κάνει την Πλατεία εξωστρεφή και πολλά ακόμη που δεν είναι δυνατόν να περιγράφουν εδώ.

Ο Β. Ζορμπάς από την μέρα που ανέλαβε καθήκοντα στην προσπάθεια του να ακυρώσει, το δημοπρατημένο επαναλαμβάνω, έργο έχει δηλώσει κατά καιρούς:

  • Ότι η δημοπράτηση έγινε στη λήξη της θητείας μας
  • Ότι συμμετείχαν λίγοι εργολάβοι
  • Ότι οι όροι δημοπράτησης είναι φωτογραφικοί
  • Ότι το έργο «πέρασε» μόνο από την Οικονομική επιτροπή του Δήμου
  • Ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα και αλλά πολλά.

 

Στην προσπάθεια του μάλιστα να ακυρώσει το έργο απέτυχε διότι ο μειοδότης που έδωσε έκπτωση 41% κέρδισε την προσφυγή του, κατά του Δήμου μας.

Είμαι σε θέση να διαβεβαιώσω ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΩ,ΔΗΜΟΣΙΑ,ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΙΕΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

τ. Δήμαρχος
Δημ. Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής

Comments (0)
Add Comment