ΜΑΡΙΠΑΣ-ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιώργιος Μαρίπας Πολυμέρης είναι 29 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιώσιμη Ανάπτυξη και Περιβαλλοντική Διαχείριση.

Εργάζεται ως Περιβαλλοντικός Εκπαιδευτής ανηλίκων σε ιδιωτική εταιρεία ανακύκλωσης. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του παγκοσμίως βραβευμένου προγράμματος “Skyros Project”, ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και επικοινωνίας, μέσω του οποίου έχω δημοσιεύσει και παρουσιάσει άρθρα σχετικά με την περιβαλλοντική εκπαίδευση σε συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο κυριότερος λόγος που αποφάσισε να συμμετέχει στην “Νίκη Πολιτών” μαζί με τον Γιάννη Σταθόπουλο είναι το εγχείρημα της αναβάθμισης της Αγίας Παρασκευής. Έχοντας δει το έργο το οποίο έχει προσφέρει ήδη στην πόλη μας, είναι σίγουρος ότι μπορούμε με το πρόγραμμά μας να κάνουμε την Αγία Παρασκευή πρότυπο Δήμο.

Στόχος του είναι να εκπροσωπήσω την νέα γενιά της πόλης μας. Μέσω του επιστημονικού του υποβάθρου στην Περιβαλλοντική Επιστήμη, κατέχει τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να βοηθήσει την πόλη μας να πρωτοστατήσει στον τομέα της κυκλικής οικονομίας.

Comments (0)
Add Comment