Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ – ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

Ξεκίνησαν, στις αρχές Φεβρουαρίου, δύο σημαντικά έργα, που σχεδιάσθηκαν εξαρχής, μελετήθηκαν και δημοπρατήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στην Δημαρχιακή μας θητεία:

1) ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑΒΑΣΗ

Το έργο περιλαμβάνει ανάπλαση πεζοδρομίων σε όλο το μήκος της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου, στην οδό Γιαβάση από την οδό Αιγαίου Πελάγους έως την οδό Αγ. Ιωάννου με πεζοδρόμηση του τμήματος της οδού Γιαβάση από την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου έως την οδό Στρ. Τόμπρα και τέλος ανάπλαση πεζοδρομίων στο τμήμα της οδού Αγ. Ιωάννου, όπισθεν του Ιερού Ναού Αγ. Παρασκευής (οδός Πρωτοπρεσβύτερου Ζυμαράκη)

 

2) ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ

 

H ανάπλαση  ξεκίνησε από την οδό Ελβετίας με κατεύθυνση προς και έως την Λεωφ. Μεσογείων.Το έργο περιλαμβάνει ανάπλαση πεζοδρομίων, νέα φωτιστικά σώματα, διαμορφώσεις στις διασταυρώσεις της οδού, καθολική ασφαλτόστρωση κ.ά.  Η χρηματοδότησή αυτού του έργου γίνεται σε ποσοστό 80% από το Πράσινο Ταμείο με συμμετοχή 20% του Δήμου.

Τέλος εντός του Μαρτίου ξεκινά ένα ακόμα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο μας με κατασκευή αγωγών ομβρίων στις οδούς Αιγαίου Πελάγους (από την οδό Νεαπόλεως έως την οδό Γραβιάς), Αμαρυλλίδος, Καλαβρύτων, Λαχανά, Χ. Πόγκα και Αλκιβιάδου.

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Comments (0)
Add Comment