Μήνυμα Δημάρχου Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Αγαπητές συνδημότισσες,

Αγαπητοί συνδημότες

Είναι η ώρα που αποφασίζετε για τον Δήμαρχο της επόμενης τετραετίας.

Ταυτόχρονα είναι η ώρα της αμετάκλητης απόφασης, αν η πόλη μας θα προχωρήσει μπροστά ή αν θα γυρίσει πίσω σε ένα παρελθόν που ήδη έχει καταδικαστεί.

Η Δημοτική μας αρχή έχει εγγύηση το σημαντικό έργο της και ότι μπορεί να δώσει συνέχεια στην πρόοδο της πόλης. Το αποδείξαμε επιλύοντας τα περισσότερα σημαντικά ζητήματα και δρομολογώντας σχεδόν όλα τα υπόλοιπα, θέτοντας τις βάσεις του μέλλοντος.

Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής άλλαξε ρότα. Υλοποιήσαμε πολλά και σημαντικά έργα υποδομής, ουσιαστικές παρεμβάσεις στην κοινωνική πολιτική, στην παιδεία, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό. Γιατί ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ μας ΕΡΓΑ και η πόλη αναβαθμίζεται. Μπροστά μας είναι η νέα εποχή για την Αγία Παρασκευή. Μια εποχή συνεννόησης, σύγκλισης και σύνθεσης, στη βάση του μεγαλύτερου οφέλους για την πόλη.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» έχει κάνει πράξη αυτή την αναγκαία σύνθεση. Είναι πολυσυλλεκτική, πολύχρωμη , με ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό τόξο, αλλά και πολλούς χωρίς κομματική ένταξη. Με μια κοινή αφετηρία: τη διάθεση προσφοράς στην Αγία Παρασκευή.

Μπορούμε να χτίσουμε τη νέα ενότητα που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Προσωπική μου δέσμευση  να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλους και για τον καθένα, χωρίς καμιά διάκριση και με το ίδιο πάθος που από την αρχή επέδειξα, με εντιμότητα, ευπρέπεια, διαφάνεια και συνεργασία με όλους τους πολίτες.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και υποστήριξή σας και σας καλώ την Κυριακή να προτάξετε αυτοδιοικητικά κριτήρια στην επιλογή Δημάρχου, αφήνοντας στην άκρη εκείνα που δεν έχουν σχέση με τον Δήμο.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Για να υπάρχει ένας και μόνο νικητής: Το αύριο της πόλης μας!

Η αγάπη για την Αγία Παρασκευή μας είναι πάνω από όλα και μας ενώνει όλους.

 

Comments (0)
Add Comment