“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής”: ΕΠΙΔΙΩKΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ

Συμμετείχαμε στη σύσκεψη με θέμα την ψήφιση του πρώτου νομοσχεδίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που προκάλεσε η παράταξη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» και στην οποία συμμετείχε επίσης η παράταξη «Φυσάει Κόντρα». Αναλύσαμε, στη συζήτηση, την άποψή μας ότι είναι πολιτικά ανεπίτρεπτη οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος των εκλογών της 26ης Μαΐου με την επίκληση της κυβερνησιμότητας των Δήμων. Οι πολίτες ψήφισαν και όλες οι Αυτοδιοικητικές παρατάξεις οφείλουμε να πορευτούμε την ερχόμενη Δημοτική περίοδο στη βάση αυτής της ψήφου. Η επιτυχία, του εγχειρήματος της απλής αναλογικής για τη διακυβέρνηση της Αγ. Παρασκευής θα κριθεί από την επάρκεια του Αυτοδιοικητικού προσωπικού του Δήμου μας και αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι να πετύχει.

Από την πλευρά μας, θα εργαστούμε για τη συνεργασία του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων και είμαστε έτοιμοι για συνεννόηση και με διάθεση προγραμματικών συγκλίσεων. Η προσπάθεια επιβολής-προβολής κάποιων αποσπασματικών προτάσεων δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Θα επιδιώξουμε έναν ουσιαστικό δημοκρατικό διάλογο ανταλλαγής απόψεων-προτάσεων και σύγκλισης για την πόλη μας με απόλυτα διαφανή τρόπο.

Τέλος για τα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει ενιαίος τρόπος αναλογικής εκπροσώπησης των παρατάξεων, σε όλα τα επίπεδά της.

 

 

Comments (0)
Add Comment