“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής”: Ο ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ

Με χαρά πληροφορηθήκαμε την, απερίφραστη, καταδίκη του πρ. Δημάρχου Βασίλη  Ζορμπά που αφορά το κατάπτυστο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε χθες στην πόλη από επαγγελματικό συνεργείο. Όσον αφορά τις γραφικές αναφορές του περί προβοκάτσιας προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Με χαρά επίσης καλωσορίζουμε τον Βασίλη Ζορμπά στην άποψη, ότι η αντιπαράθεση για την Δημοτική Αρχή και για την εκλογή Δημάρχου πρέπει να στηρίζεται αποκλειστικά σε αυτοδιοικητικά κριτήρια, άποψη που με πάθος υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή ύπαρξης της παράταξής μας.

Περιμένουμε από τον πρ. Δημάρχο να πάρει πίσω τις ίδιες του τις δηλώσεις, περί κομματικού Δημάρχου, και περί χρισμάτων που με πάθος διακινεί. Ακόμα περισσότερο την ώρα που γνωρίζει πολύ καλά ότι η παράταξή μας, είναι πραγματικά πολυσυλλεκτική με ανθρώπους που προέρχονται από όλο το Δημοκρατικό τόξο, όπως επίσης και από ανθρώπους χωρίς κομματική ένταξη.

Περιμένουμε επίσης να αποκηρύξει τις συμπεριφορές επίδοξου κομματάρχη που έχει εδώ και αρκετό καιρό, φωνασκώντας ότι είναι η μοναδική έκφραση του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει, κάτι που επίσης γνωρίζει ότι είναι ψευδές (αν θέλει μπορούμε να του στείλουμε υπογραφές ανθρώπων από τον συγκεκριμένο χώρο, που μας στηρίζουν).

Περιμένουμε επίσης να αρθρώσει, επιτέλους, αυτοδιοικητικό λόγο, και να  περιορίσει τις περατζάδες με κομματικά στελέχη, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του γραφικού πολιτευτή.

Με χαρά λοιπόν καλωσορίζουμε τον πρ.Δήμαρχο στις Δημοτικές εκλογές, και μαζί με αυτόν δηλώνουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε, ότι

 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

 

 

Comments (0)
Add Comment