«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

H νέα σελίδα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την καθιέρωση της απλής αναλογικής από τον «Κλεισθένη», απαιτεί συνεννόηση, προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασία μεταξύ των Δημοτικών παρατάξεων και των Δημοτικών συμβούλων.

Σύμφωνα με τις αρχές της η Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» συνεχίζει να προωθεί με όλες τις δυνάμεις της την αυτοδιοικητική κουλτούρα των ευρύτερων συνεργασιών στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, έτσι όπως αυτή αποτυπώθηκε και από την επιταγή του εκλογικού σώματος την Κυριακή που μας πέρασε.

Στο πνεύμα αυτό, παίρνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε, αμέσως μετά τον 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών, όλες ανεξαιρέτως τις Δημοτικές παρατάξεις, προκειμένου να διερευνηθεί η εξεύρεση κοινών σημείων σε προγραμματικό επίπεδο, για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πολιτών και της καθημερινότητάς τους, αλλά και για τον ορθό προγραμματισμό και την απρόσκοπτη υλοποίηση των ήδη εγκεκριμένων και χρηματοδοτημένων έργων.

Μόνο με διάλογο και συγκλίσεις θα διαμορφώσουμε τη νέα ενότητα, την οποία έχει ανάγκη η πόλη μας, για να πάει μπροστά! Απομένει να αποδείξουμε όλοι στην πράξη την αγάπη μας για την πόλη, όπως και τη διάθεσή μας για συνεννόηση, προς όφελος της Αγίας Παρασκευής και των πολιτών της!

 

Για την
Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Επικεφαλής

Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής

 

 

Comments (0)
Add Comment