«ΝΙΚΗ των Πολιτών»: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΣΑΚΟΥ

Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στην καθιερωμένη φθινοπωρινή συνάντηση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής» την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, στην Πλατεία Τσακού. Οι συμμετέχοντες χάρηκαν τη βραδιά, που οργάνωσαν οι Ανδρέας Σμαραγδής και Λουκάς Ασημάκης, με κεράσματα, συζητήσεις, μουσική και χορούς.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, πρ. Δήμαρχος και επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ των Πολιτών», που μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν με κάθε τρόπο στην διενέργεια της εκδήλωσης.

Στιγμιότυπο από τον χαιρετισμό του Γιάννη Σταθόπουλου πρ. Δημάρχου και επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»
Σημειώνουμε την παρουσία, μεταξύ πολλών του Γερ. Βλάχου, πρ. Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου, του Βασ. Γιαννακόπουλου Περ. Συμβούλου Αττικής και πρ. Δημάρχου, του πατρός Σταύρου Γούλα, των Δημ. Συμβούλων Μαργ. Δημητρίου, Μαρ. Κοντοπούλου, Δημ. Κονταξή, Ζωής Φωτεινού, Τερψ. Γκιόκα, Σοφ. Αϊδίνη, και Άννας Γάκη, του Αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ Τέλη Σερκεδάκη,των πρ. Δημ. Συμβούλων Στέλλας Ψύλλα, Μιχ. Γαβρά και Ν. Αργυριάδη, των Προέδρων Συλλόγου Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων Β. Κουτσογιάννη, Τσακού Παν. Πανουτσακόπουλου, Αρκάδων Τζ. Πριόβολου, «Αλληλεγγύης» Μάκη Κρασσανάκη , Γιάννη Πάνου της «Ολυμπιάδα», από τους Κρήτες του Μάνου Καλλονάκη, από το Βόλλευ Αργυρώς Μπονάρου, από την Κινηματογραφική Λέσχη η Μιρελα Λεγακη, από τους Δεσμούς Αλλυλεγύης η Ντ. Μανωλοπούλου και ο Στ. Παπαϊωάνου καθώς και πολλών μελών Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του Δήμου κ.α.
Επισημαίνουμε ότι στην εκδήλωση χόρεψε ομάδα από την Χορευτική ομάδα Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, όπως και ότι ο Ανδρέας Σμαραγδής είχε τοποθετήσει υπαίθριο Φωτογραφικό Στούντιο που χάρισε σε πολλούς/ές όμορφες φωτογραφίες.
Comments (0)
Add Comment