«ΝΙΚΗ των Πολιτών»: ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚ.ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ 119;

Η απόκτηση του Οικοδομικού Τετραγώνου 119 (πρ. σχολείο Μακρή) στον Τσακό, για ανέγερση Σχολείων του Δήμου μας, απασχολεί την κοινωνία της Αγίας Παρασκευής και ειδικά όλη τη Σχολική κοινότητα εδώ και πολλά χρόνια. Το πρόβλημα της απόκτησης του χώρου από τον Δήμο έχει περάσει από πολλά στάδια. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό η Δημοτική αρχη κωλυσιεργεί με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντική καθυστέρηση.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Μαρτίου για μια ακόμα φορά ζητήσαμε όπως όλες, σχεδόν, οι παρατάξεις να ενημερωθούμε για την έως τώρα πρόοδο της απαλλοτρίωσης του ΟΤ 119 χωρίς να πάρουμε απάντηση.

Ρωτάμε, λοιπόν, τον Δήμαρχο:

Ποια είναι η πρόοδος και ποιο το χρονοδιάγραμμα της Δημοτικής αρχής για ολοκλήρωση του Τεχνικού φακέλου ώστε να έρθει το θέμα της οριστικής κήρυξης απαλλοτρίωσης του χώρου στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό σε ζητήματα που αφορούν τη Σχολική ιδιαίτερα κοινότητα, αλλά και όλη την πόλη, να υπάρχουν καίριες και άμεσες ενέργειες. Είναι πολύ σημαντικό με έγνοια και σοβαρότητα να επιταχύνουμε εμείς τις διαδικασίες και όχι να μένουμε πίσω .Αναμένουμε λοιπόν να έρθει το θέμα άμεσα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλα τα άλλα είναι απώλεια χρόνου.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

της

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

 

Comments (0)
Add Comment