Ποιους ενοχλεί η Ανεξάρτητη «Νίκη Πολιτών» και ο Γ. Σταθόπουλος;

Από το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “Νίκη των Πολιτών”

Όσο πλησιάζουμε την 8η Οκτωβρίου, ημέρα των εκλογών, διακινούνται απολύτως ψευδείς αναρτήσεις με πρόβλεψη για τον 2ο γύρο.

Είναι προφανές ότι υπάρχει απόγνωση αφού όλες οι έγκυρες δημοσκοπήσεις δείχνουν την Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση να βρίσκεται άνετα στην 2η Κυριακή.

Πρόσφατα, μάλιστα, κάποιοι «ανακάλυψαν» ότι στο πολύχρωμο Αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ.

Παρασκευής» υπάρχουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!

Ω της αποκαλύψεως!

Γράφουν μάλιστα κατάλογο με ονόματα αλλά ο κατάλογος, από άγνοια τους, περιλαμβάνει μέλη της Νέας Δημοκρατίας και άλλων κομμάτων.

Αποκρύπτουν όμως οι «καλοθελητές» ότι στο ψηφοδέλτιο μας υπάρχουν επισης, πολλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, των Οικολόγων κ.α.

Και κυρίως ότι είναι πολλές/οι, οι πολίτες στο ψηφοδέλτιο που δεν είναι κομματικά μέλη, είναι άνθρωποι της κοινωνίας από τους χώρους της εργασίας, των γραμμάτων και τεχνών, της αλληλεγγύης, των Συλλόγων και του γονεϊκού κινήματος.

Στο πολυπληθέστερο ψηφοδέλτιο, των εκλογών στην Αγία Παρασκευή, συνυπάρχουμε αρμονικά πολίτες διαφορετικών προελεύσεων και διαδρομών.

Και χωρίς να θέλουμε να κάνουμε «σκανάρισμα» στα άλλα ψηφοδέλτια (υπάρχουν και προσωπικά δεδομένα άλλωστε, που τα αγνοεί το δημοσίευμα) επαναλαμβάνουμε:

Στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής μας Κίνησης με πρώτο και επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο είμαστε υπερκομματικοί, πολυσυλλεκτικοί από όλο το Δημοκρατικό Πολιτικό φάσμα.

Είμαστε οι μόνοι που γράφουμε στο τυπωμένο ψηφοδέλτιο τις λέξεις Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση!

Είμαστε από τους λίγους που δεν είχαμε βουλευτές στις εκδηλώσεις μας.

Και θα είμαστε η επόμενη Δημοτική αρχή.

Comments (0)
Add Comment