Συνέδριο τον Φεβρουάριο

Συνεδρίασε την Τρίτη 11/12 με την παρουσία του Δημάρχου Ι. Σταθόπουλου η Γραμματεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής». Η Γραμματεία συζήτησε την πορεία υλοποίησης του προγράμματος και του έργου της Δημοτικής αρχής και έκανε εκτίμηση του έργου των θεματικών της επιτροπών στους τομείς Οικονομικών-Διαφάνειας, Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Γυναίκας, Νεολαίας και Περιβάλλοντος-Τεχνικών Έργων .

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα σημεία ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για την πορεία προς το Συνέδριο της κίνησης, που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2019.

Η «Νίκη των Πολιτών», ως ανεξάρτητη πολυσυλλεκτική Δημοτική κίνηση, απευθύνει κάλεσμα στους/τις κατοίκους της Αγ.Παρασκευής να συμμετέχουν στον ανοιχτό διάλογο, που θα αναπτυχθεί για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένου προγράμματος με ορίζοντα τις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019.

Η συμμετοχή όλων θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην επιτυχή συγκρότηση μίας ευρείας κοινωνικής πλειοψηφίας με κοινούς στόχους και στρατηγική.

 

Comments (0)
Add Comment