ΒΑΛΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 1957 , και φοίτησε στο 1 ο Δημοτικό και στο Εξατάξιο Γυμνάσιο της πόλης. Είναι φυσικοθεραπευτής από το 1977 και δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού, όπου ασχολείται με την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων .
Από το 1981 μέχρι το 2004 διετέλεσε φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας της Άρσης Βαρών και με την ιδιότητά του αυτή έχει συμμετάσχει σε 6 Ολυμπιακούς Αγώνες και σε περισσότερα από 20 Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα . Διατέλεσε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004» με τομέα ευθύνης τον προαγωνιστικό έλεγχο ντόπινγκ των αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες. Από το 1982
μέχρι και σήμερα εργάζεται στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ). Έχει διατελέσει πρόεδρος συνδικαλιστικών και επιστημονικών συλλόγων στο χώρο της φυσικοθεραπείας και έχει συμμετάσχει σε δημοσιεύσεις και σε επιστημονικά συνέδρια ως εισηγητής. Από το 2005 ασχολείται ενεργά με τα δημοτικά δρώμενα της πόλης συμμετέχοντας, εκτός των άλλων, για σειρά ετών στο ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ. Είναι παντρεμένος και έχει 2 γιούς.

Comments (0)
Add Comment