Απάντηση στη λασπολαγνεία και στη δυσφήμιση του κ. Β. Ζορμπά

Η τοξική και κυκλοθυμική σκέψη του κ. Β. Ζορμπά, αυτή που κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια, δίνει στα λόγια του και στις πράξεις του χρώμα αντιαισθητικό και προκλητικά ανήθικο. Η πολιτική του ανικανότητα, τα προσωπικά του απωθημένα, ο αριβισμός, ο καιροσκοπισμός και η εξουσιομανία που τον χαρακτηρίζουν, δεν του επιτρέπουν να λειτουργήσει ψύχραιμα. Εκτίθεται στα μάτια όλων μας.

Ο κ. Β. Ζορμπάς, με την κακεντρεχή ανακοίνωσή του για το άτομό μου, προσβάλλει την αισθητική μας. Αναρωτιέμαι αν αισθάνονται προσβεβλημένοι και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοί του με το ύφος και την ποιότητα της γλώσσας που χρησιμοποιεί το «Γραφείο Τύπου» της παράταξής τους.

Είναι θλιβερό ένας Δήμαρχος να φοβάται μπροστά στην επικείμενη ήττα του, να πανικοβάλλεται λίγο πριν την κρίση των πολιτών της Αγίας Παρασκευής και να υιοθετεί μεθόδους παλαιάς κοπής, οι οποίες τον βουλιάζουν βαθιά στον βούρκο της λασπολαγνείας και της δυσφήμισης. Τελεί σε σύγχυση.

Είμαι περήφανος για τη μέχρι σήμερα επαγγελματική μου διαδρομή και πολιτική μου στάση. Έχω ήδη δημόσια εκτεθεί και αποσπάσει την τιμητική επιβράβευση των συνδημοτών μας ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής», με επικεφαλής τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ.

Αρνούμαι να ακολουθήσω τον κ. Β. Ζορμπά στον πολιτικό του κατήφορο και λαϊκισμό, όπως αρνήθηκα να υποκύψω στις πιέσεις που μου ασκήθηκαν να προσχωρήσω στον συνδυασμό του. Παραμένω ενεργό μέλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής», η οποία δεν σιτίζει, όπως ο κ. Β. Ζορμπάς υπόρρητα κάνει, το επιβιωτικό μη χείρον, αλλά επιζητά για την πόλη μας το βέλτιστο.

Έχω ήθη δημοσιοποιήσει τις θέσεις μου, τις απόψεις μου και το βιογραφικό μου στο προσωπικό μου φυλλάδιο και τα έχω θέσει στην κρίση των πολιτών της Αγίας Παρασκευής. Την Κυριακή 18 Μαΐου θα κριθούμε όλοι μας.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Εκδότης-Σύμβουλος Πληροφορικής

Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

ΣΙΔΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ