ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή».

Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής οδήγησαν σε ένα νέο Αυτοδιοικητικό τοπίο στην πόλη μας. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄ κατέγραψε μεγάλη αύξηση, τιμήθηκε από έναν στους τέσσερις ψηφοφόρους και είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών. Κάναμε ένα τιτάνιο, ωραίο και ανιδιοτελή αγώνα χωρίς στήριξη μηχανισμών με βάση τις αρχές μας της υπεράσπισης του Δημόσιου χώρου, του Δημόσιου σχολείου, της καθημερινότητας για ένα φωτισμένο και καθαρό Δήμο, της υπεράσπισης των πληττόμενων από τα οικονομικά μέτρα με το Δ.Ν.Τ. στη χώρα όπως και των εργαζόμενων του Δήμου, της οικολογίας, της διαφάνειας, της δημοκρατίαςτης συμμετοχής και της καθημερινής δουλειάς για την προάσπιση  των συμφερόντων της όλης ενάντια στα συμφέροντα που εκμεταλλεύονται την πόλη.

Θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα από την θέση της αντιπολίτευσης και θα τιμήσουμε τους 5.300 συμπολίτες μας γυναίκες και άνδρες που μας ψήφισαν. Θα εργασθούμε καθημερινά για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή και να υπερασπισθούμε  την κοινωνία ως ενεργοί πολίτες συμμετέχοντας στα μικρά ή μεγάλα κινήματα των πολιτών και των γειτονιών και θα στηρίξουμε τις ανιδιοτελείς συλλογικότητες της πόλης στις δραστηριότητες και τις αγωνίες τους. Είμαστε και θα είμαστε παρόντες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο με τέσσερις συμβούλους και με οργανωμένη παρουσία σε όλο τον κοινωνικό και πολιτικό ιστό της Αγίας Παρασκευής. Την ερχόμενη Κυριακή λόγω του άδικου και αντιδημοκρατικού εκλογικού συστήματος καλούμαστε να ψηφίσουμε μεταξύ του πρώτου και δεύτερου συνδυασμού. Ισχυριζόμαστε ότι η Διοίκηση Γιαννακόπουλου έχει μεγάλες ευθύνες για την στασιμότητα της πόλης, για την απαράδεκτη κατάσταση στην Αγίου Ιωάννου, για την αδιαφάνεια και την σπατάλη του Δημοσίου χρήματος υπέρ της προσωπικής του προβολής με ρουσφετολογική συμπεριφορά και  υπεράσπιση ιδιωτικών συμφερόντων που συγκρούονται με τα συμφέροντα της πόλης. Ο ίδιος προβλήθηκε, όσο κανείς από τα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια και χρησιμοποίησε παράνομους τρόπους προβολής σε στάσεις λεωφορείων. Η παράταξη Ζορμπά δεν σεβάστηκε την δική μας ιστορία, προσέβαλε στελέχη μας στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και είναι σαφές ότι ο αυτοδιοικητικός της λόγος δεν πείθει.

Η Γενική μας συνέλευση μετά από διεξοδική και γόνιμη συζήτηση απεφάσισε ότι δεν επιτρέπεται να δώσει ΄΄γραμμή΄΄. Εμείς όλοι θα ψηφίσουμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια  ελεύθερα και κατά συνείδηση.