ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητές και αγαπητοί όλοι

 Δώσαμε πριν λίγο τον  ιερό όρκο τιμής και ευθύνης για την υπεράσπιση των συμφερόντων της πόλης μας για την συνέχιση ενός διαρκούς αγώνα εξέλιξης και ελπίδας για την Αγία Παρασκευή. Υπηρετούμε τον Δήμο πολλά χρόνια και από το 2014 μέχρι σήμερα από την θέση της Δημοτικής αρχής.

Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και την υποστελέχωση Υπηρεσιών (που θα επιταθεί ) ολοκληρώσαμε πάρα πολλά έργα αυτήν την πενταετία ( δεν είναι εδώ χώρος και χρόνος απολογισμού ), πολλά έργα εξελλίσονται αυτή την χρονική περίοδο και αρκετά είναι ήδη δημοπρατημένα και προς δημοπράτηση, μια μεγάλη παρακαταθήκη έργων που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου μας ( ενδεικτικά αναφέρω μόνο το Δημαρχείο που θα ξεκινήσει σύντομα ).

Γνωρίζετε ίσως ότι επισκεφθήκαμε αμέσως τον εκλεγέντα Δήμαρχο Β. Ζορμπά και τον συνεχάρημεν, όχι τηλεφωνικά αλλά δια ζώσης.

Ευχαριστήσαμε και το πρωί στο Δημαρχείο, τους εργαζομένους όλων των Τμημάτων και Διευθύνσεων και επαναλαμβάνουμε και από αυτό το βήμα τις ευχαριστίες μας, όπως επίσης ευχαριστούμε και τους πολίτες και Συλλόγους που με την ενεργή συμμετοχή τους συνέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια στο να γίνει η πόλη μας καλύτερη.