Δ Η Λ Ω Σ Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Η πόλη μας διέρχεται βαθιά κρίση.

Η κρίση αυτή είναι πολιτική.

Η Αγία Παρασκευή διέρχεται βαθιά κρίση.

Η κρίση αυτή είναι πολιτική.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, χωρίς έργο για την πόλη και τους πολίτες, χωρίς ενδιαφέρον για την καθημερινότητα, δεν κατόρθωσε να προχωρήσει κανένα σημαντικό έργο, ικανό να βελτιώσει τη ζωή μας. Δεν κατάφερε ούτε καν να ξεκινήσει όσα έργα ωρίμασε η  προηγούμενη δημοτική Αρχή του Αντώνη Σιδέρη. Έτσι, η ζωή μας έγινε χειρότερη.

Η ώρα των εκλογών, είναι ώρα ευθύνης όλων μας.

Πρέπει ο καθένας μας, με συναίσθηση ότι η ψήφος μας επηρεάζει το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, να αποφασίσει υπεύθυνα ποιο πρόγραμμα, ποια πρόσωπα, ποιος επικεφαλής μπορεί να βγάλει την πόλη από την πολύπλευρη κρίση. Ν’ ανοίξει ορίζοντα προς το μέλλον. Το μέλλον όλων των κατοίκων, που βλέπουν μέρα τη μέρα την πόλη να βυθίζεται.

Κοινή πεποίθηση αποτελεί ότι η έξοδος από τη μεγάλη κρίση προϋποθέτει τον σχηματισμό μίας μεγάλης παράταξης. Ανεξάρτητης, υπεύθυνης και αποτελεσματικής. Με στελέχη από όλες τις τοπικές δυνάμεις, με ειλικρινές ενδιαφέρον για την πόλη. Στελέχη που έχουν αποδείξει ότι θέτουν τις αξίες πάνω από τα αξιώματα, τις θέσεις αρχών πάνω από τις θέσεις διοίκησης, χωρίς να υπολογίζουν το προσωπικό κόστος παρά μόνο το όφελος για την πόλη. Με σταθερό και αταλάντευτο προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολλών, των απλών και καθημερινών πολιτών, στη βελτίωση της καθημερινότητας, στην ανάκτηση της βιωσιμότητας.

Στον σχηματισμό αυτής της μεγάλης παράταξης του μέλλοντος μας, δηλώνω ΠΑΡΩΝ.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος, έμπειρος αυτοδιοικητικός, με πολυετή ειλικρινή προσφορά στην πόλη και στους πολίτες, με εντιμότητα και σοβαρότητα, αποδεκτός από όλους τους συμπολίτες, ανοικτός στην ευρύτερη κοινωνία, χωρίς παρωπίδες, δημιουργικός και αποτελεσματικός, είναι το πρόσωπο, που αποτελεί το νέο, που η πόλη χρειάζεται και οι πολίτες απαιτούν.

Δηλώνω ότι μαζί του θα διαθέσω όλες τις δυνάμεις μου για να ανατρέψουμε τοπικά φέουδα, για να απελευθερωθούμε από κατεστημένα και δουλείες του παρελθόντος, για να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας, για να γίνουν πράξη οι μεγάλες τομές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η πόλη μας και να εφαρμοσθεί η αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), παρά τις αδυναμίες της.

Δηλώνω ότι μαζί του θα διαθέσω όλες τις δυνάμεις μου για να συγκρουστούμε νικηφόρα με τη στασιμότητα, την αδράνεια, την αδιαφάνεια, τη διαπλοκή, τη διαφθορά, την αναξιοκρατία, την περιφρόνηση προς τη νομιμότητα, τα συμφέροντα των ισχυρών. Για να υπερασπισθούμε τα συμφέροντα της κοινωνίας, που περνά πολύ δύσκολες ώρες.

Για ν’ αλλάξει η ζωή μας και επιτέλους ν’ ανοίξουμε όλοι μαζί μία πραγματικά νέα εποχή, που θα καταστήσει την πόλη μας σύγχρονη και βιώσιμη. Αντάξια των εξαιρετικών κατοίκων της.-

Σωτήρης Α. Παπαμιχαήλ