ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 12η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΑμεΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/5 η 12η ημερίδα στίβου  για ΑΜΕΑ, που διοργάνωσε το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής,  στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένειος Ντελακρουά». Στην ημερίδα συμμετείχαν οκτώ  (8) κέντρα ΑΜΕΑ από πολλές περιοχές της Αττικής και στα αγωνίσματα πήραν μέρος δεκάδες αθλούμενοι και αθλούμενες όλων των ηλικιών.

Την έναρξη της ημερίδας έκανε η Διευθύντρια της Ελληνογαλλικής Σχολής Br. Renn που καλωσόρισε στο χαιρετισμό της όλους τους συμμετέχοντες. Στη συνέχεια έκαναν χαιρετισμό η Διευθύντρια  Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Α. Γκίνη, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Δημ. Σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ, Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Β. Ζορμπάς, πρ. Δήμαρχος και Ε. Πετσατώδη,  η Πρόεδρος της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής Ε. Καλοφώνου και η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ «Το χελιδόνι» Ελ. Βασιλειάδη.

Παραβρέθηκαν επίσης οι πρ. Αντιδήμαρχοι  Γ. Μουχτούρη και Ν. Κωβαίος, στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, εκπρόσωποι φορέων κ.α.