ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΓΓΑ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

34_papamihail

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΠΑΟΔΑΠ) με ικανοποίηση ενημερώνει τους δημότες, οτι υστερα από εισήγηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή υπεγράφη σήμερα 04.3.2015 κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία  εγκρίθηκε η εκτέλεση και στο Δήμο μας των Προγραμμάτων Αθλησης γιά ολους (ΠΑγΟ), με βάση το σχετικό πλαίσιο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Γ.Γ.Α.).

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των Προγραμμάτων θα γίνει σε συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς, ωστε αυτά να ενταχθούν δημιουργικά και αποδοτικά στον ηδη εκτελούμενο συνολικό σχεδιασμό τού Οργανισμού, προς οφελος των δημοτών.

Στην εκτέλεση των Προγραμμάτων θα απασχοληθούν εννέα (9) Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (Γυμναστές), η διαδικασία πρόσληψης των οποίων θα ξεκινήσει αμέσως σύμφωνα με τις σχετικές ρυθμίσεις, με πλήρη δημοσιότητα και διαφάνεια της σχετικής Προκήρυξης.

Το ΔΣ του Οργανισμού υπενθυμίζει οτι η συγκεκριμένη εγκριση Προγραμμάτων Αθλησης γιά ολους και Πτυχιούχων – Γυμναστών επετεύχθη  επειτα από ολοκληρωμένο φάκελο, τον οποίο κατήρτισε και κατέθεσε τον Οκτώβριο 2014, λίγες μόλις ημέρες αφότου είχε αναλάβει τα καθήκοντα του το νέο ΔΣ του Οργανισμού με την ταχεία συνδρομή της Υπηρεσίας, η οποία και  εκτοτε παρακολουθούσε την πορεία του.

Επισημαίνεται τέλος οτι με την εγκριση αυτή ο ΠΑΟΔΑΠ επανασυνδέεται με τη ΓΓΑ, μετά από τρία χρόνια αποχής και αδιαφορίας εκ μέρους της απελθούσας διοίκησης, η οποία δεν υπέβαλε αιτήσεις συμμετοχής στα Προγράμματα, με τον ανυπόστατο ισχυρισμό οτι η ΓΓΑ δεν αποπλήρωνε τη συμμετοχή της.

Το νέο ΔΣ του Οργανισμού δεσμεύεται να προωθήσει εντατικά στο μέλλον τα Προγράμματα και να αξιοποιήσει κάθε παρεχόμενη ευκαιρία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΟΔΑΠ

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΣΩΤΗΡΗΣ