Εβδομάδα βιβλίου και πολιτισμού στο Golden Hall!

Μία εβδομάδα βιβλίου και πολιτισμού ξεκινάει στο Golden Hall με μοναδικές προσφορές και ιδιαίτερες εκδηλώσεις. Η Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟS σε συνεργασία με το ΣΚΑΪ Βιβλίο, σας προσκαλούν από τη Δεύτερα 23 Ιούλιου έως το Σάββατο 28 Ιουλίου να ανακαλύψετε μοναδικούς τίτλους και αγαπημένους συγγραφείς στον 1ο όροφο του Golden Hall με προσφορές που αγγίζουν έως και το 90%.

Στο πλαίσιο της εβδομάδας βιβλίου και πολιτισμού του Golden Hall, ξεφυλλίζονται μαζί με τους αναγνώστες, οι σελίδες τους φετινού καλοκαιριού:

Τη Δευτέρα 23/7 η Λένα Μαντά παρουσιάζει το βιβλίο «Όσο αντέχει η ψυχή», Εκδόσεις Ψυχογιός (ώρα 19:00).

Την Τετάρτη 25/7 ο Διονύσης Σαββόπουλος, αφηγείται αποσπάσματα από την «Μυθολογία» του και τις ιστορίες του Ησίοδου (για παιδιά), Εκδόσεις Καθημερινή (ώρα 19:00).

Την Πέμπτη 26/7 η Αθηνά Μπίνιου, αφηγείται με συνοδεία ζωντανής μουσικής «Το πανηγύρι των πουλιών», Εκδόσεις Πατάκη (ώρα 19:00).

Και το Σάββατο 28/7 γνωριμία με το Σπασίκλα! σε ένα διαδραστικό event με δραματοποίηση και παιχνίδι «Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα», Εκδόσεις Ψυχογιός (ώρα 12:30).

Κάντε ένα διάλειμμα από τη βόλτα σας στα μαγαζιά του Golden Hall και ταξιδέψτε στο μαγευτικό κόσμο του βιβλίου κάθε μέρα από τις 10.00 έως τις 21.00 και το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 20.00.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ