ΜΑΝΤΖΟΥΦΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

Η Ευσταθία (πλήρες όνομα Ευσταθία Μαντζούφα) είναι τραγουδοποιός και συγγραφέας θεατρικών έργων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της θεολογικής σχολής Αθηνών.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στο αναγεννημένο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2005, με το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» που απέσπασε το τρίτο βραβείο και συζητήθηκε πολύ για τον ιδιαίτερο στίχο του.
Ως τραγουδοποιός, έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους με δικά της τραγούδια και πολυάριθμα cd singles .Ως συγγραφέας έχει εκδόσει επτά βιβλία με τελευταίο το βιβλίο που συνδέεται και το ομώνυμο νέο της μουσικό album με τίτλο «Γένους Θρυλικού».

Έχει συνεργαστεί με αξιόλογες προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Το συγγραφικό της έργο- εν συνόλω-βασίζεται στον συνδυασμό ακαδημαϊκής έρευνας και προσωπικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Αισθάνεται πάντα την ανάγκη για την προβολή πνευματικών προτύπων ώστε να υπάρξει μια γενικότερη αφύπνιση της κοινωνίας σε θέματα οικολογίας, αλληλοσεβασμού και γυναικείας ενδυνάμωσης.