Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ Ο Β.ΖΟΡΜΠΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Στο Δημ. Συμβουλιο της 27ης Οκτωβρίου ο Β. Ζορμπάς έκανε αήθη επίθεση, με ψεύδη και λασπολογίες, κατά των εργαζομένων της Καθαριότητας. Tο ζήσαμε όλοι/ες οι συμμετέχοντες όπως και όσοι παρακολουθούσαν την συνεδρίαση διαδικτυακά.

Αποτέλεσμα αυτής της απρέπειας ήταν, το γεγονός, ότι ΟΛΟΙ οι επικεφαλής της Αντιπολίτευσης τον κατήγγειλαν στην συνεδρίαση. ΟΛΟΙ όπως επίσης και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Σωματείο της Καθαριότητας κάνει κινητοποίηση για πληρωμή υπερωριών, νυχτερινών και Μέσων Ατομικής Προστασίας-ΜΑΠ.

Ήταν, όμως, η πρώτη φορά που Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής μίλησε δημόσια με απρέπεια, λασπολογία και με ψευδή κατά εργαζομένων που λίγο καιρό πριν χειροκροτούσαμε για την δουλειά τους εν μέσω πανδημίας. Ήταν η πρώτη φορά που Δήμαρχος αρνείται συνάντηση με το Σωματείο. Ήταν η πρώτη φορά που Δήμαρχος κατηγορεί για «ταβάνια» νυχτερινών ωρών και υπερωριών απευθυνόμενος σε εργαζομένους των 800€!                                   

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ!

Η θετική εξέλιξη είναι ότι, επτά μέρες μετά την κινητοποίηση, αναγκάστηκε να συναντήσει τους εργαζομένους, ανακάλεσε χαρακτηρισμούς και σχέδια πρωινής εργασίας και υπεσχέθη λύση στο πρόβλημα υπερωριών-νυχτερινών, ΜΑΠ και συνθηκών υγιεινής. Απομένει η τήρηση των συμφωνηθέντων διότι η εικόνα της πόλης μας, πάρα την πρόσληψη επιπλέον συμβασιούχων, δεν τιμά κανέναν.

ΥΓ: Δεν ξέρω ποιος/α γράφει τις ανακοινώσεις του Β. Ζορμπά. Νομίζω ότι πρέπει να το κοιτάξει. Έχουν πολύ εξυπνακισμό και, σαν από άλλες εποχές, πολύ «μαυρίλα».

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
πρ. Δήμαρχος
Γιατρός
Δημ. Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής”