Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΟΝ Κ. ΖΟΡΜΠΑ

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Μαρτίου, θα ήταν μάλλον από τις συνηθισμένες αν δεν την πυροδοτούσε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ σε συνεννόηση με τον κ. Ζορμπα(τοξικό το δίδυμο έτσι κι αλλιώς): Θα είχαμε μια ακόμη απόφαση του Συμβουλίου, για αναμόρφωση του Προϋπολογισμού που καταψηφίστηκε από ολες τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης συν κάποια θέματα ρουτίνας.

Η πυροδότηση όμως αλλά και απαράδεκτοι χειρισμοί της Προέδρου του ΔΣ οδήγησαν σε αποχώρηση τρεις παρατάξεις: «ΝΙΚΗ των Πολιτών», «Νέα αρχή γενιά μπροστά». Οι συνεδριάσεις του ΔΣ δεν είναι χώρος για να εκτονώνονται Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, ιδιαίτερα αν στην ημερήσια διάταξη δεν υπάρχει θέμα του Νομικού Προσώπου. Παρ όλα ταύτα δεν είχαμε σκοπό να δώσουμε συνέχεια και ακριβώς για αυτό η «ΝΙΚΗ των Πολιτών» εξέδωσε πολιτική ανακοίνωση ουσίας για την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, θέμα στο οποίο ο κ. Ζορμπάς απαξίωσε όλη την Αντιπολίτευση.

Δυστυχώς, όμως, ακολούθησε ένα άθλιο και ακραίο κείμενο (αναζητήστε το στο διαδίκτυο) της παράταξης Ζορμπα (να τον χαίρεται τον συντάκτη του) αλλά και άλλων ακραίων που μας υποχρεώνει να σημειώσουμε ότι:

 1. Δεν είναι η πρώτη φορά που ψεύδονται, διαστρεβλώνουν και υβρίζουν
 2. Δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιούν την αισθητική και την όμορφη Ελληνική γλώσσα
 3. Είναι,όμως,η πρώτη φορά που φαίνονται σε μεγάλη απόγνωση: Κλείσαμε 19 μήνες Δημοτικής αρχής Ζορμπα (μαζί με την προηγούμενη θητεία του φτάνει σε λίγο πεντέμισι χρόνια στο Δημαρχιακό θώκο) και το ταμείο των έργων του, πέραν της μεγάλης αστοχίας στην καθημερινότητα της πόλης μας, είναι αρκετά φτωχό!

Το γεγονός αυτό, τον αναγκάζει να παριστάνει ότι είναι δικά του, τα έργα της Δημοτικής αρχής ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ:

 1. Το έργο του Δημαρχείου
 2. Η πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας,
 3. Η ανάπλαση των Αθλητικών χώρων στο Πάρκο Στ. Κώτσης
 4. Οι αναπλάσεις των προαυλίων πολλών Σχολείων της πόλης μας
 5. Ο Ιόλας
 6. Η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους
 7. Το 14ο Νηπιαγωγείο στα Πευκάκια
 8. Οι ασφαλτοστρώσεις κ.α.

 

Ο κ. Ζορμπάς δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα έργο δικό του μέχρι σήμερα, πλην των πανάκριβων προκάτ αιθουσών νηπιαγωγείων σε οικόπεδα που ευτυχώς εμείς τακτοποιήσαμε.

Τι του απομένει: Η οξύτητα, οι ύβρεις και οι επιθέσεις.

 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.

Υ.Γ Καλούμε την Πρόεδρο του ΔΣ να μην εκνευρίζεται τόσο εύκολα και να μην φιμώνει την Αντιπολίτευση. Το να δίνει τον λόγο για ένα λεπτό επί προσωπικού αδικεί κατάφωρα αυτούς που έχουν δεχθεί επίθεση ικανής διάρκειας. Η ίδια άλλωστε ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις. Την καλούμε να σταθεί στο ύψος του ρόλου της Προέδρου και δεν θα την καταγγείλουμε. Το έκαναν άλλοι αυτό, με άρθρα αλλά και βαριές εκφράσεις στο Δημαρχείο..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημ. Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής