Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ Β.ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Στο Δημ. Συμβούλιο της 27ης Οκτωβρίου γίναμε μάρτυρες αήθους επίθεσης, με ψευδή και λασπολογίες κατά των εργαζομένων της Καθαριότητας ,εκ μέρους του Δημάρχου Β. Ζορμπά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Σωματείο της Καθαριότητας κάνει κινητοποίηση για πληρωμή υπερωριών, νυχτερινών και Μέσων Ατομικής Προστασίας-ΜΑΠ. Είναι, όμως,  η πρώτη φορά που Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ομιλεί δημόσια με απρέπεια, λασπολογία και ψευδή κατά εργαζομένων που λίγο καιρό πριν χειροκροτούσαμε όλοι (και ο ίδιος) για την δουλειά τους εν μέσω πανδημίας.

Είναι πρώτη φορά που Δήμαρχος αρνείται συνάντηση με το Σωματείο. Είναι πρώτη φορά που Δήμαρχος φτιάχνει «κλίκες» και την ίδια στιγμή κατηγορεί για «ταβάνια» νυχτερινών ωρών και υπερωριών, «ταβάνια» όπου φιγουράρει ο οδηγός του! Η εικόνα της πόλης μας, πάρα την πρόσληψη επιπλέον συμβασιούχων, δεν τιμά κανέναν.

Άμεση συνάντηση με τους εργαζομένους, απόδοση των ωρών που εργάσθηκαν, χορήγηση των ΜΑΠ (που και στην πρώτη του θητεία δεν χορηγήθηκαν), υγειονομικές βελτιώσεις και αποκατάσταση των εξαιρετικά κακών σχέσεων είναι η

 

λύση. Και βέβαια επιστροφή στο νυκτερινό ωράριο εργασίας της Καθαριότητας περισυλλογή στη διάρκεια της μέρας έχει αποτύχει όπου επιχειρήθηκε

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
πρ. Δήμαρχος
Γιατρός
Δημ. Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής”