Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ξεκίνησαν την Δευτέρα 18/1,οι εργασίες κατασκευής ιδιόκτητου Δημαρχείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Πρώτες ενεργειες σε αυτή την κατεύθυνση είναι η εγκατάσταση της εργολήπτριας Εταιρείας με παράλληλη εκκένωση (από αυτοκίνητα και Υπηρεσίες) του χώρου πάρκινγκ του Δήμου μας όπισθεν του Ναού Αγ. Παρασκευής όπου και θα ανεγερθεί το Δημαρχείο.

 

Δουλέψαμε πολύ και πείσαμε την προηγούμενη Περιφερειακή αρχη της Ρ. Δούρου για την χρηματοδότηση και δημοπράτηση του έργου και χαίρομαι γιατί ο σημερινός Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης υπέγραψε την σύμβαση. Το έργο δημοπρατηθηκε στη θητεία μας, το 2018,αλλά κάποιες ενστάσεις καθυστέρησαν την ολοκλήρωση για την έναρξη του. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά ακριβώς γιατί πέτυχαμε να χρηματοδοτηθεί και δημοπρατηθεί αυτό το μεγάλο έργο για την πόλη μας που θα αποκτήσει σύγχρονους χώρους Δημαρχείου με 160 θέσεις υπόγειας στάθμευσης, αμφιθέατρο κ.α!

 

Επισημαίνω ότι ΟΛΕΣ οι Δημοτικές αρχες, πριν και μετά την μεταπολίτευση, βοήθησαν ωστε να ολοκληρωθει η απόκτηση του οικοπέδου όπως και οι μελέτες του έργου, μετά τον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε επι Δημαρχίας Γιαννακόπουλου. Στις μελέτες αυτές βασίστηκε ο επίμονος αγώνας και η επιτυχία μας στην Περιφέρεια (θυμίζω ότι ο νυν Δήμαρχος καταψήφιζε τις μελέτες επι δεκαετία περίπου, έως την εκλογή του το 2011 όποτε και βοήθησε).

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημ. Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής”