Η Ελίνα Σταματάκη στη “Νίκη των Πολιτών”

Καλωσορίζουμε την Πολιτική επιστήμονα ΕΛΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, στην “ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση”.
Η Ελίνα Σταματάκη μεγάλωσε στην περιοχή της Νέας Ζωής στην Αγία Παρασκευή, τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος του Αγίου Ιωάννη,είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο τεσσάρων ετών.
Η Ελινα σπούδασε Πολιτικές επιστήμες και επικοινωνία στη Σορβόνη,έκανε μεταπτυχιακό Ευρωπαϊκών Σπουδών στο πανεπιστήμιο του Bath,έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και σημερα είναι υπεύθυνη διεθνών σχέσεων και διακρατικής συνεργασίας σε κρατικό φορέα όπως και project manager στο πεδίο της βιώσιμης ανάπτυξης και της εταιρικής υπευθυνότητας.
Έχει παράλληλα ασχοληθεί με τη μετάφραση πολιτικών αναλύσεων (Monde Diplomatique) και βιβλίων (Το Ολιγοπώλιο του Διαδικτύου) ενω έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος.
Η Ελινα είναι,επίσης,ενεργό μέλος σε τοπικούς συλλόγους της Αγίας Παρασκευης,μέλος του Δικτύου Αλληλεγγύης και ανταλλαγής της πολης μας όπου διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. και απο χρόνια είναι ενεργή εθελόντρια στο φιλοζωικό κίνημα με συνεχή δραστηριότητα τοπικά αλλά και σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες.
Η ένταξη της στις γραμμές της «ΝΙΚΗΣ» μας δίνει ιδιαίτερη χαρα στον αγώνα μας για μια ανθρώπινη και αειφόρο Αγια Παρασκευή.