Η ΗΤΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

του Δημήτρη Μυγδάνη, κατοίκου Τσακού, Πληροφορικού

Η ήττα που έφαγε ο κ. Ζορμπάς (ο δήμαρχος είναι αυτός), αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία: Καταψηφίσθηκε η εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους πάντες, από την κοινωνία, τους εργαζόμενους, σύμπασα την αντιπολίτευση και αυτή την ίδια την συμπολίτευσή του (ακόμη και οι ευπρεπείς παρακαθήμενοί του απείχαν, αφήνοντας τον μόνο κι έρημο).

του Δημήτρη Μυγδάνη, κατοίκου Τσακού, Πληροφορικού

Η ήττα που έφαγε ο κ. Ζορμπάς (ο δήμαρχος είναι αυτός), αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία:

Καταψηφίσθηκε η εισήγησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους πάντες, από την κοινωνία, τους εργαζόμενους, σύμπασα την αντιπολίτευση και αυτή την ίδια την συμπολίτευσή του (ακόμη και οι ευπρεπείς παρακαθήμενοί του απείχαν, αφήνοντας τον μόνο κι έρημο).

Κανονικά μετά από αυτό, θα έπρεπε να τίθεται θέμα εμπιστοσύνης για τον δήμαρχο (έτσι θα γινόταν στη Βουλή!), αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Αφού, λοιπόν με τις τακτικές του, επεδίωξε να μειωθούν τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς (άλλη πρωτοτυπία αυτή), τώρα έρχεται και λέει ότι δεν χρειαζόμαστε όλους τους εργαζόμενους, άρα δεν θα ανανεώσω τη σύμβασή τους.

Έτσι, αυτό που του απέμεινε, ήταν να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα.

Να πει δηλαδή ότι ο προηγούμενος δήμαρχος, δεν σχεδίασε καλά το τελευταίο έργο που του παρέδωσε, την ανάπλαση των αθλητικών χώρων στο Πάρκο και αναγκάστηκε αυτός να κλείσει τις «τρύπες» των εκκρεμοτήτων.

Ως γνωστόν οι εκλογές έγιναν τον Μάϊο του 2019 δηλ.4-5 μήνες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό τους.

Αναγκάστηκε λοιπόν, ο νυν δήμαρχος να συμπληρώσει, όπως λέει, το έργο αυτό του προηγούμενου και του έπεσε βαρύ!

Αυτός δηλ. ανέλαβε δήμαρχος και τα ήθελε όλα έτοιμα! Δεν μπορεί ο κάθε ένας να τον δεσμεύει να ασχολείται με τον δήμο και τα έργα του. Και όλα αυτά βέβαια, αν όντως είχε (κάτι που δεν το ξέρω) εκκρεμότητες το έργο της ανάπλασης στο Πάρκο «Στ. Κώτσης».

Το πραγματικό γεγονός όμως είναι ένα: Το έργο θα παραδοθεί μέσα στον μήνα, όποιος περάσει μπορεί να το δει και να το χαρεί. Αλλιώς, θα έπρεπε να περιμένουμε να υλοποιηθεί το master plan αθλητισμού του κ. Ζορμπά (πότε άραγε;) που ούτε το κόστος του δεν γνωρίζουμε, για να μπορούν να παίξουν μπάλα και να τρέξουν αθλητές και αθλούμενοι.

Έτσι λοιπόν, η «ήττα του αιώνα» στο Δημοτικό Συμβούλιο , ξεπλένεται μόνο με την «μπάλα στην εξέδρα» του καινούριου γηπέδου που θα χαρούν, θέλει δεν θέλει, οι δημότες.