Η νέα μεγάλη Αυτοδιοικητική παράταξη είναι γεγονός!

Δημιουργήσαμε, μετά από ευρύ ενωτικό διάλογο και κοινές θέσεις και δράσεις μέσα στην κοινωνία, τη νέα συλλογικότητα, τη νέα συμπαράταξη,

Αγαπητοί συμπολίτες,
πολίτες και προσωπικότητες απ’ όλους τους χώρους, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, βαδίζουμε για την μεγάλη ΝΙΚΗ, τη ΝΙΚΗ της Αγίας Παρασκευής!

Δημιουργήσαμε, μετά από ευρύ ενωτικό διάλογο και κοινές θέσεις και δράσεις μέσα στην κοινωνία, τη νέα συλλογικότητα, τη νέα συμπαράταξη, την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄.

Η νέα μεγάλη Δημοτική κίνηση θέλουμε να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του Δήμου και των πολιτών της Αγίας Παρασκευής ώστε όλοι, με την συμμετοχή μας να πετύχουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για να αλλάξει η πόλη μας σε βιώσιμη οικολογική κατεύθυνση.

Η κυρίαρχη πρόκληση σήμερα, με την οικονομική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο και με το Δ.Ν.Τ. στη χώρα να επιβάλλει σκληρά μέτρα, είναι η διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος για εμάς και τις επόμενες γενιές μέσω ενός σχεδιασμού ο οποίος θα προκύψει μέσα από
συλλογική συζήτηση και συνεργασία με όλους τους πολίτες του Δήμου.

Τέσσερα χρόνια είναι αρκετά για να προσδώσουμε στο Δήμο μας την αναπτυξιακή δυναμική που του αξίζει. Χωρίς καθυστερήσεις, από την επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να δουλέψουμε μαζί για την δημιουργία ενός Δήμου πρότυπου για τα ελληνικά δεδομένα με βασικές αρχές Διοίκησης το πεντάπτυχο:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

παρά την μεταβίβαση πολλών αρμοδιοτήτων από το σχέδιο ΄΄Καλλικράτης΄΄, που δεν συνοδεύονται από αντίστοιχους πόρους και τα χρέη που θα αφήσει ο σημερινός Δήμαρχος.

Το καθαρό περιβάλλον, το ζωντάνεμα των γειτονιών, η πράσινη ανάπτυξη, ο συμμετοχικός προϋπολογισμός,η προστασία από την εγκληματικότητα, η Δημοτική Συγκοινωνία,η προστασία του Υμηττού,η βοήθεια στην υγιή επιχειρηματικότητα, η υπεράσπιση της κοινωνίας σε συνθήκες Μνημονίου, η βιώσιμη κινητικότητα, η υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου κ.α. αποτελούν δική μας συλλογική ευθύνη με βάση συγκεκριμένο πρόγραμμα και όραμα.

Οι πολίτες σε κάθε ευκαιρία λένε ότι θέλουν ανεξάρτητους- άφθαρτους υποψηφίους. Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου το στοίχημα είναι η εκλογή του καλύτερου και αποτελεσματικότερου Δημάρχου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα τα προβλήματα της πόλης μας και δεν θα είναι επιβεβαίωση της όποιας κομματικής επιλογής. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄ σας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή σ’ αυτή την δημιουργική και ουσιαστική διαδικασία, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στις 8.00 το βράδυ στην Πλατεία του Αι-Γιάννη, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να δουλέψουμε και να υλοποιήσουμε τους στόχους που από κοινού θα θέσουμε και θα αφορούν όλους μας.


Για την Αγία Παρασκευή που θέλουμε!
Για την Αγία Παρασκευή που ονειρευόμαστε!

Με εκτίμηση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Ο Σ Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ