Η «ΝΙΚΗ» στον ΟΑΕΔ Αγίας Παρασκευής

Αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» από τους Γιάννη Σταθόπουλο, Ντίνα Γούλιου και Σπύρο Παπαγεωργίου επισκέφτηκε την Τρίτη 17/10/2013 σήμερα τα γραφεία του ΟΑΕΔ (Οργανισμός Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού) στην οδό Μεσογείων όπου και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του υποκαταστήματος κ. Παναγιώτη Παπουτσή.

Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας στην ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα στην Αγία Παρασκευή και ενημερωθήκαμε για τα προγράμματα και τις υπόλοιπες δράσεις του ΟΑΕΔ. Παρά τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει ο Οργανισμός, έγινε εξαιρετικά σαφές ότι η απορρόφηση της ανεργίας που προκύπτει από τις σημερινές εφαρμοζόμενες μνημονιακές δημοσιονομικές πολιτικές και την ύφεση είναι εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη.

Τέλος, συνομιλήσαμε με ανέργους και υπαλλήλους του ΟΑΕΔ, όπως και συμφωνήσαμε με τον κ. Παπουτσή για μια νέα συνάντηση με περισσότερες λεπτομέρειες και κατάθεση των απόψεών μας για τις πρωτοβουλίες και δράσεις υποστήριξης/ενημέρωσης της τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση της ανεργίας.