ΚΑΠΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

kapi_2  

-Την Τετάρτη 18 Μαρτίου, θα παρακολουθήσουμε στο θέατρο ¨ΒΕΜΠΟ¨ την μουσικοχορευτική παράσταση ¨Πριν το χάραμα¨ σε   σκηνοθεσία  Παπαθανασίου,  Ρέππα.    Ερμηνεύουν: Σ. Βόσσου, Στ. Διονυσίου, Κ. Κούκα, Μπ. Μαγγίρα, Αλ. Μπουρδούμης, Ορ. Τζιόβας.   Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος και οι ζωές  τους διατρέχουν τη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας, από την απελευθέρωση και τον   Εμφύλιο, στη μεταπολεμική Ελλάδα και τη Χούντα.

-Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και ώρα: 5:00 μμ.  και την Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα: 5:00 μμ.θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Α και Β τμήμα ΚΑΠΗ αντίστοιχα.

-Την Πέμπτη 26 Μαρτίου και ώρα: 10:00 πμ. η ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Β΄ τμήματος θα ζυμώσει τα παραδοσιακά λαζαράκια με τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού  στη «Βορρά» και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα: 10:00 πμ. η ομάδα του Α΄ τμήματος με τα παιδιά του Γ’ Νηπιακού Σταθμού (Πάρου και Δωδεκανήσου).

-Την Παρασκευή 27 και Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα: 8:30 πμ θα πραγματοποιηθεί η παρασκευή και συσκευασία των πασχαλινών κουλουριών στο Β΄ τμήμα.

-Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί Πασχαλινό παζάρι στο Α΄ τμήμα (Γούναρη 30) 5:00 μμ- 8:00 μμ και στο Β τμήμα (Μπουμπουλίνας 15) 10:00 πμ.- 14:00 μμ με είδη που κατασκεύασαν τα μέλη των ομάδων τους.

 

   Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής                                              Ο Δήμαρχος

                              Ζωή Φωτεινού                                                                  Ιωάννης Σταθόπουλος