ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΙΔΟΥ-ΦΛΑΤΣΟΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Πρόεδρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου (2007-2010) Δημοτική Σύμβουλος – Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου (2007-2010)
Δημιουργός: Α) «10ήμερο Αλέκος Κοντόπουλος» Β Ω«Σάββατο στη Βιβλιοθήκη»
Γ) «Αγία Παρασκευή Χριστούγεννα Γιορτή».

Έργα κατά την τετραετή θητεία μου στην προεδρία της Δημ. Βιβλιοθήκης: Επίτευξη της Αυτοτέλειάς της, ως το 3ο μεγάλο ανεξάρτητο και αυτόνομο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου (Ν.Π.Δ.Δ.) Αγίας Παρασκευής. Ανοδική πορεία της Βιβλιοθήκης-Μουσείο, πέρασμα από το δανεισμό στον πολιτισμό με πολυσχιδείς δράσεις και θεσμούς. Εσωτερική ανακαίνιση του χώρου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.
Μέλος του Γονεϊκού κινήματος επί 22 χρόνια \ Καθηγήτρια γαλλικών \ Ειδικές χειροτεχνικές κατασκευές \ Παραγωγή Πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Δημιουργός της ομάδας παιδικών δράσεων «ΠαιδοΣυναντήσεις» που δραστηριοποιήθηκε στους χώρους «Εκδόσεις Γαβριηλίδης» «ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ» και αλλού.

«Γνώρισα την Αγία Παρασκευή μέσα από τις ατελείωτες διηγήσεις του πατέρα μου, που παραθέριζε με τους γονείς του στην οδό Δαιδάλου, όπου και κατοικώ εδώ και 45 χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Φλατσούση και έχουμε παιδιά και εγγόνια.
Πολιτισμός Συμμετοχικότητα Αλληλεγγύη Φιλοζωία Σεβασμός στο περιβάλλον Ισότητα, έννοιες που προσδιορίζουν την ταυτότητα της πόλης και καθορίζουν την ποιότητα της ζωής μας, είναι για εμένα αξίες αδιαμφισβήτητες είναι τρόπος ζωής… είναι αναπνοή.
Γιατί η αξιοπρεπής καθημερινότητα είναι δικαίωμα!»