ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ - παλια

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή μια εξαιρετική εκδήλωση για την «Εορτή της Ορθοδοξίας» με ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργου Φαράντου και χορωδιακή απόδοση ύμνων από τη Βυζαντινή Χορωδία Αθηνών υπό τη Διεύθυνση του Γιώργου Χατζηχρόνογλου, υμνωδού πρωτοψάλτη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην κατάμεστη αίθουσα του 1ου Λυκείου, παρουσία Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους πολιτών, οι οποίοι μάλιστα συνέχαιραν επί ώρα τη Δημοτική Αρχή. Ακολούθησε παράθεση γεύματος σε παρακείμενο χώρο εστίασης.

Η εκδήλωση αυτή αποκρύπτεται επιμελώς στην ανακοίνωση του Β. Ζορμπά, ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται μόνο στην παράθεση του γεύματος, μικρής οικονομικής επιβάρυνσης και με ελάχιστους συμβούλους παρόντες, μία παράδοση 15 ετών που ο ίδιος διέκοψε αυταρχικά.

Λαϊκίζει επιπλέον ασύστολα, διότι πρότεινε, λέει, «να προσκληθούν αναξιοπαθούντες συνδημότες μας, με υπόδειξη των Φιλοπτώχων Επιτροπών», γνωρίζοντας την εκτεταμένη Κοινωνική Πολιτική του Δήμου μας με γεύματα, Κοινωνικό Μαγειρείο και Παντοπωλείο, επιδόματα χρηματικά και τόσα άλλα, ιδιαίτερα για ανέργους και πτωχούς συνδημότες μας. Για πολλοστή φορά λυπούμεθα.

 

 

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

   ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ