Μαζική εκδήλωση της “Νίκης των Πολιτών” στον Αϊ Γιάννη

Ιδιαίτερα πετυχημένη, παρά τον βροχερό καιρό, ήταν η 5η στη σειρά των εκδηλώσεων με τίτλο “Ακούμε την άποψή σας – Διαμορφώνουμε μαζί το πρόγραμμά μας”, από την “ΝΙΚΗ των Πολιτών”, αυτή την φορά στον Αι-Γιάννη Αγ. Παρασκευής.aigiannis

Στο φιλόξενο καφενείο “Βέτα” στην οδό Αγ. Ιωάννου 79 περισσότεροι από 100 συμπολίτες άνδρες και γυναίκες παρακολούθησαν την εισήγηση του Γιάννη Σταθόπουλου, υποψήφιου Δημάρχου και αρκετοί έλαβαν τον λόγο για να επισημάνουν προβλήματα της περιοχής. Η εισήγηση περιείχε τοποθέτηση για το πολιτικό κλίμα των Δημοτικών εκλογών ιδιαιτέρως για την Αυτοδιοίκηση, για το Ανεξάρτητο πολυσυλλεκτικό αυτοδιοικητικό εύρος της “ΝΙΚΗΣ των Πολιτών” όπως και για σειρά θεμάτων του Αι-Γιάννη (Υμηττός, διαμπερής κυκλοφορία από οδούς Γραβιάς και Δήμητρος, ανάπλαση πολυχώρου “Στ. Κώτσης”, το χώρο του Υπουργείου Γεωργίας, λεωφορειακή γραμμή για τον Σταθμό Μετρό επί της οδού Αγ. Παρασκευής, φωτισμός οδών, ανάπλαση της Πλ. Ύδρας, κυκλοφοριακό και στάθμευση στην οδό Αγ. Ιωάννου, ανάπλαση της οδού Γιαβάση στην Κεντρική Πλατεία, αναπλάσεις πεζοδρομίων, δημιουργία Γραφείου εξυπηρέτησης του Δημότη στον Αι-Γιάννη, κυκλοφορία πέριξ του Γαλλικού Κολλεγίου, κτήμα Ασημακόπουλου) και προτάσεις για τη λύση τους. Στις τοποθετήσεις που ακολούθησαν σημειώνουμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου κατοίκων του Αι-Γιάννη Παν. Βαβουγυιό, τους Τ. Μπομπόνη, Δ. Κασσιώτη, Μ. Μπασούτα, Γ. Αθανασά, Δ. Καμπυλαυκά, Α. Κοντόπουλο, Γ. Παπαρούνη, Ε. Κωνσταντινίδου και αρκετούς υποψ. Δημ. Συμβούλους της “ΝΙΚΗΣ”.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Δημ. Σύμβουλοι Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Γ. Βλάχος, Γ. Σιδέρης και Ζ. Φωτεινού, οι πρ. Δημ. Σύμβουλοι Σ. Παπαμιχαήλ και Ν. Αργυριάδης, το δε συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Φαίη Νιάρχου.

Το Γραφείο Τύπου
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
“ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής”