Γ.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Β. ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ

 

Ένα φαινόμενο δέκα και πλέον ετών που απασχολεί την περιοχή αλλά και όλους μας, μαζί με την λαθεμένη λόγω κορονοϊού συνάθροιση πολλών νεολαίων στην Πλατεία Άγιου Ιωάννου (Πλατεία που την έχει εγκαταλείψει στην θητεία του ο σημερινός Δήμαρχος) τα δυο τελευταία βράδια, οδήγησε με κύρια την ευθύνη του Β. Ζορμπά σε εισβολή ΜΑΤ στο χώρο με χρήση δακρυγόνων. Δεν είναι αυτή η λύση στο πρόβλημα των συναθροίσεων που παρατηρείται σε ΟΛΗ την Αττική αλλά και σε πολλές πόλεις της χώρας.

Η λύση στις μεγάλες συναθροίσεις των ημερών, λόγω του κορονοϊού, δεν είναι η καταστολή αλλά η πρόληψη, η ενημέρωση και η περιφρούρηση των χώρων. Οι ευθύνες της σημερινής Δημοτικής αρχής είναι μεγάλες. Διαπόμπευση και δυσφήμηση της πόλης μας, ψευδολογία και λαϊκισμός είναι τα χαρακτηριστικά των συνεντεύξεων, του Δημάρχου, από το πρωί σε όλα τα κανάλια. Δεν θα τον παρακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο που έχει επιλέξει.

Δώσαμε την λύση της ανάπλασης του χώρου με δημοπράτηση του έργου και η άρνηση του να την υλοποιήσει είναι «εγκληματική». Τα έχουμε πει από τον Ιανουάριο. Για πολύ καιρό θα εισπράττει τους καρπούς της ανευθυνότητας του. Αλλά, δυστυχώς, θα ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι του Αι Γιάννη και όλη η Αγία Παρασκευή.

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Δημ. Σύμβουλος
τ. Δήμαρχος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής”