ΜΗΝΥΜΑ ΄΄ΝΙΚΗΣ΄΄ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κοσμοσυρροή στα πλατεία Μελίνα Μερκούρη στο Κοντόπευκο Αγ. Παρασκευής, το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, με αφορμή την εκδήλωση της νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή». Οι συμπολίτες μας  έδωσαν δυναμικό παρών στέλνοντας μήνυμα νίκης στον  υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, για τις εκλογές της 7ης και της 14ης Νοεμβρίου.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Σταθόπουλος στάθηκε στα προβλήματα του Κοντόπευκου για τα οποία όπως είπε έκανε ΄΄πολύ λίγα η απερχόμενη Διοίκηση΄΄. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εγκατάλειψης της περιοχής από τον κ. Γιαννακόπουλο, η κατάσταση της πλατείας στην οποία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, της «σκοτεινής πλατείας», όπως εύστοχα την χαρακτήρισε. Όπως τόνισε  : ΄΄Αυτή η Διοίκηση δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τον φωτισμό της πόλης όπως και για την καθαριότητα. Αν εξαιρέσει κανείς μερικά πεζοδρόμια που διευρύνθηκαν και αναπλάσθηκαν  τίποτα άλλο δεν έγινε στο Κοντόπευκο. Κανένα καινούργιο έργο υποδομής, τίποτα για τους σταθμούς του Μετρό, καμία δενδροφύτευση, καμία εξέλιξη για τα πάρκινγκ του Μετρό, καμία ρύθμιση κυκλοφορίας, κανένας ποδηλατόδρομος κ.λ.π.΄΄. Στο σημείο αυτό θύμισε ότι το 2007 είχε ορισθεί από την Διοίκηση ως ΄΄έτος Κοντόπευκου΄΄.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, χωρίς να μοιράζει αφειδώς υποσχέσεις, αναφέρθηκε στις προτάσεις της νέας
Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» : ΄΄ Χρειάζονται σημειακές παρεμβάσεις που να κάνουν την Αγ. Παρασκευή καλύτερη και πιο όμορφη, που θα μετατρέψουν το άτακτο πολεοδομικό περιβάλλον σε πιο λειτουργικό και βιώσιμο. Καινούργιοι αθλητικοί χώροι, πλατείες βατά πεζοδρόμια, χώροι συγκέντρωσης των κατοίκων, λέξεις άγνωστες για την απερχόμενη Δημοτική αρχή΄΄.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ομιλία του Γιάννη Σταθόπουλου, τον λόγο πήραν κάτοικοι της περιοχής που εξέθεσαν τα προβλήματά τους, όπως και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Αλέξης Μητρόπουλος που απήυθυνε  σύντομο χαιρετισμό. Τιμητικό προεδρείο της εκδήλωσης ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής : Ατματσίδης Ηλίας, Βαλασιάδης Δημήτρης, Γκόφας Δημήτρης, Λογκαράκης Χρήστος, Λογοθέτης Γιάννης, Ματσούκας Γιώργος, Μποσταντζόγλου Γιάννης, Παναρίτης Δημήτρης, Παπαναστασίου Άννα, Σακκά Ιλεάννα, Σαραντόπουλος Χρήστος και Δάβαρης Σταύρος.

Το Γραφείο Τύπου

της

Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή