«ΝΙΚΗ»: Ακούμε την άποψή σας στο Κοντόπευκο

Kontopevko1Συνάντηση – συζήτηση με τους κατοίκους. 

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής στο Κοντόπευκο έγινε την Κυριακή 9 Μαρτίου από την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών ΑγίαςΠαρασκευής» η πρώτη στη σειρά των εκδηλώσεων με τίτλο «Ακούμε την άποψή σας, συζητάμε με τους κατοίκους στις γειτονιές».

Στην εισήγησή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, αναφέρθηκε στη σκληρή οικονομική πραγματικότητα των Δήμων, όπως και σε πολλά προβλήματα του Κοντόπευκου και ανακοίνωσε τη θεσμοθέτηση υπεύθυνου γειτονιάς Δημοτικού Συμβούλου από την επόμενη Δημοτική αρχή, τη θεσμοθέτηση συναντήσεων στις γειτονιές. Ακολούθησαν πολλές τοποθετήσεις από κατοίκους του Κοντόπευκου που έθεσαν σειρά ζητημάτων, θεμάτων και προβληματισμών που 

Kontopevko2

αφορούν στη συνοικία τους, όπως και την εφαρμογή του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού με επαναφορά του θεσμού των Συνοικιακών Συμβουλίων.

Η εκδήλωση έδειξε ότι οι πολίτες επιζητούν την επικοινωνία και τον διάλογο για τα θέματα που τους απασχολούν, όπως οδός Γαρυττού, στάθμευση δίπλα στους σταθμούς Μετρό, π

λατεία Κοντόπευκου, Οικ. Τετράγωνο 188 Τριφυλλίας & Καλαμάτας, κτήμα Ιόλα, Οικόπεδο Υπ. Γεωργίας στην οδό Παπάγου, Καθαριότητα, αύλειοι χώροι σχολείων, οικόπεδο έναντι Sprinder, αύλειος χώρος εκκλησίας Αγίου Δημητρίου, πεζοδρόμια οδού Χαλανδρίου, έργο βιοκληματικής ανάπλασης, όμβρια, Β΄ πλατεία Κοντόπευκου, υποχρεώσεις Αττικής οδού, οικόπεδο Τήνου και Δερβενακίων και πολλά άλλα.

Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε τις ενημερωτικές εκδηλώσεις-συζητήσεις που αποτελούν για εμάς βασική λειτουργία επικοινωνίας με τους Δημότες και ζήτημα Δημοκρατίας.

Kontopevko3