Η «ΝΙΚΗ των Πολιτών» στην περιοχή Παράδεισος

Πετυχημένη ήταν η 4η στη σειρά δημόσια εκδήλωση γειτονιάς της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών» την Κυριακή 30 Μαρτίου στην περιοχή Παράδεισος. Στο φιλόξενο 7ο Δημοτικό Σχολείο με  Προεδρείο τους Ελισσάβετ Πετσατώδη , Βούλα Κουτσογιάννη, Χρύσα Κολώνια και Γιάννη Λογοθέτη και εισήγηση του Γιάννη Σταθόπουλου ακολούθησαν τοποθετήσεις αρκετών παρευρισκόμενων για τα προβλήματα της περιοχής (Διαμπερής Κυκλοφορία, Πεζοδρόμια, Κτήμα Ιόλα, Συγκοινωνιακό, τρίγωνο Αγ. Τριάδος-Δημοκρατίας-Θρασύβουλου, κτιριακό συγκρότημα σχολείων 7ου Δημοτικού – 4ου Γυμνάσιου, αναπλάσεις μικρού κόστους, 6ο Γυμνάσιο στην οδό Αγελάου κ.α.).Paradeisos

Στην εκδήλωση μεταξύ πολλών σημειώνουμε την παρουσία των Δημοτ. Συμβούλων Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη και Γιάννη Σιδέρη, του Αντ. Παπάζογλου από την Ένωση Συλλόγων Γονέων, του προέδου Συλλόγου κατοίκων Κοντόπευκου Γ. Ματσούκα, του Παν. Πανταζή από την ΄΄Πανδώρα΄΄ από το Σύλλογο κατοίκων Τσακού των Δ. Μπεθάνη, Δ. Σουσούδη και Μπ. Σκόνδρα, του Κ. Δημητρόπουλου από τον Σύλλογο κατοίκων Πευκακίων κ.α.

Η επόμενη ανοιχτή συζήτηση θα γίνει για την περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Πλατεία Αι-Γιάννη την  Κυριακή 6/4 στις 6 μ.μ.

Το Γραφείο Τύπου

της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»