ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Χρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή, γιος του Μανώλη Τζατζιμάκη, Υπάλληλος Υπουργείου Οικονομικών και της Γιούλης Θεοδωροπούλου Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου μας για 30 χρόνια.

Μαθητής στα σχολεία της πόλης μας, 2ο Δημοτικό Σχολείο, 2ο Γυμνάσιο και απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής.
Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, με εξειδίκευση στον τομέα της Τεχνολογίας του Περιβάλλοντος και Συγκοινωνιών, με πτυχίο από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων MBA.
Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός, μέτοχος εταιρείας συμβούλων μηχανικών με δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η επαγγελματική του πορεία στον ιδιωτικό τομέα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την 5ετή συμμετοχή του (μέχρι την ολοκλήρωσή του) στο Έργο Ανάπτυξης των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων της Ελλάδας, με την απασχόληση του στη διαχειρίστρια εταιρεία Fraport Greece και ειδίκευση στα κατασκευαστικά έργα αναβάθμισης καθώς και στη διαχείριση των εγκαταστάσεων και υποδομών των αεροδρομίων.