ΠΑΠΑΛΕΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΠΑΠΑΛΕΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγία Παρασκευή από το 1986.Οι γονείς μου, Παπαλελούδης Λάμπρος και Καλαφατάκη Φώτω κατάγονται από την Ρόδο και την Αθήνα αντίστοιχα και διαμένουν στην Αγία Παρασκευή από το 1970.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έκανα μελέτες και εντρύφησα πάνω στην διαχείριση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ παράλληλα υπήρξα διαχειριστής της ιστοσελίδας των φοιτητών-απόφοιτων του τμήματος Ηλεκτρολογίας.
Από το 2009 εργάστηκα σε εταιρία σχεδιασμού και διαχείρησης Φωτοβολταικών Πάρκων ως υπεύθυνος συντήρησης, ενώ από το 2011 ασχολήθηκα και με την εκπόνηση μελετών για την δημιουργία νέων βιομηχανικών πάρκων. Το 2013 ξεκίνησα να εργάζομαι πάνω σε πληροφοριακά συστήματα σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας.
Σήμερα, γνωρίζοντας απο πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης που έχει η πόλη μας Αγία Παρασκευή, θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» και υποψήφιο Δήμαρχο, Γίαννη Σταθόπουλο, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αναβάθμιση της πόλης μας.