ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

Ο Αντώνης Παπάζογλου κατοικεί στην Αγία Παρασκευή από το 1995. Είναι Νοσηλευτής με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας, εργάζεται στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» και είναι προϊστάμενος στην Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Καλαντζή και έχει δύο κόρες. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβούλιου Ανάπτυξης Νοσηλευτικής (ΕΣΑΝ).
Επίσης ενεργό μέλος του γονεϊκού κινήματος της Αγίας Παρασκευής έχει διατελέσει μέλος και Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 9 ου Δημοτικού, μέλος του ΔΣ των Συλλόγων Γονέων του 4 ου Γυμνασίου και 3 ου Λυκείου, επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, καθώς και εκπροσωπώντας τους γονείς μέλος του ΔΣ των πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικών επιτροπών.

Παράλληλα ενεργό μέλος του Συνδικαλιστικού κινήματος των Υγειονομικών διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝΑ« Γ. Γεννηματάς» και σήμερα μέλος, καθώς και αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου.