ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

1     2

Έγινε την Παρασκευή 24-10-14, στο 9ο Δημοτικό σχολείο Αγίας Παρασκευής, με επιτυχία, η Συνέλευση γειτονιάς στα Πευκάκια,  που διοργάνωσε ο Δήμος  με αφορμή τη σύνταξη του Προϋπολογισμού του έτους 2015.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, που μίλησε πρώτος, ο πρόεδρος του Εξωραιστικού – Φυσιολατρικού Συλλόγου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής “Η  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ” Στ. Μπακογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Ελ. Πετσατώδη και Γ. Σιδέρης καθώς και οι πολίτες που ακολούθησαν    αναφέρθηκαν στα θέματα που απασχολούν τα Πευκάκια: Αθλητικό Κέντρο, Πλατείες (Αγίων Αναργύρων και κοντά στην οδό Πλουμπίδη), παιδικές χαρές, βρεφονηπιακός σταθμός, όμβρια, σύνδεση όλων με το δίκτυο αποχέτευσης, διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις οδών, διαμορφώσεις πεζοδρομίων, κυκλοφοριακά, αντισταθμιστικά πρασίνου από την Αττική Οδό, καθαρισμός οικοπέδων, πλύσιμο κάδων, υποδομές 9ου Δημοτικού, πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες  κ.α. όπως και στις μέχρι τώρα ενέργειες, και τους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής.

Η συνέλευση έκλεισε με την πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου Τερψ. Γκιόκα, τους Αντιδημάρχους και τέλος το Δήμαρχο να απαντούν στα ερωτήματα και τα αιτήματα των πολιτών και να αναλαμβάνουν δεσμεύσεις για την επίλυση προβλημάτων.

Στη συνέλευση, που συντόνισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων.