Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της «Νίκης» (φωτο) – παρουσιάστηκαν 41 υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι

Πλήθος κόσμου πήρε μέρος στη σημερινή εκδήλωση της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής», του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, που σηματοδότησε την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας της, για τις δημοτικές εκλογές του Μαίου.

Είναι χαρακτηριστικό της πολύ μεγάλης συμμετοχής ότι το αμφιθέατρο του νεότευκτου Επαγγελματικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής (πρ. Μπαρμπίκα), 450 θέσεων, γέμισε ασφυκτικά, με πολλούς όρθιους, αλλά και εκτός αίθουσας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος εμφανώς συγκινημένος από την εντυπωσιακή προσέλευση των δημοτών έκανε συνοπτικό απολογισμό της τετραετίας και παρουσίασε τους βασικούς στόχους για τη νέα περίοδο.

Στην εκδήλωση έγινε από τον Γ. Σταθόπουλο και η παρουσίαση 41 υποψήφων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής».

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: η βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου, ο πρώην Υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, η αντιπεριφερειάρχις Βορείου Τομέα Αθηνών Σοφία Κορωναίου, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γιαννακόπουλος και ο υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα της ΝΔ Νίκος Κωστόπουλος.