“ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ”

Του Τέλη Σερκεδάκη πρ. Αντιπροέδρου ΠΑΟΔΑΠ

Του Τέλη Σερκεδάκη πρ. Αντιπροέδρου ΠΑΟΔΑΠ

 

 

 

 

 

 

Έκανα για περισσότερο από τέσσερα χρόνια στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας – ΠΑΟΔΑΠ (απλό μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρος) και ξέρω πολύ καλά τι παραλάβαμε από τους προηγούμενους που είναι ίδιοι με τους τωρινούς

Επειδή όμως είδα τελευταία ανακοινώσεις και φωτογραφίες από το σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σπ. Παπασπύρο θα πω κάποια πράγματα:

  1. Κατά τα λεγόμενα όλων (Προέδρων, υπαλλήλων, υπεύθυνων κλειστών σταδίων) στην προηγούμενη θητεία τους στον ΠΑΟΔΑΠ δεν «πέρασαν ούτε απέξω».
  2. Η αναμόρφωση (βαψίματα κ.ά.) κλειστών και ανοιχτών σταδίων, κερκίδων, γραφείων Σάλας και Βόλεϊ, μερική μόνωση εξέδρας, άλλοι ελαιοχρωματισμοί και πολλά ακόμη έγιναν διά ιδίων μέσων (Αυτεπιστασία κ.λπ.) δηλ. δεν στοίχισαν. Το ίδιο έγινε και στις αίθουσες των Εργαστηρίων Τέχνης, ΑμεΑ κ.λπ. στο «Στ. Κώτσης».Δεν γράφω εδώ τις εργολαβίες που κάναμε. Θα επανέλθω αν χρειαστεί.
  3. Στο Ωδείο, που το παραλάβαμε σε κακό χάλι από τους προηγούμενους κάναμε αρκετά (ελαιοχρωματισμούς, επισκευές παραθύρων και θυρών, ηλεκτρολογικά, καθαρίσαμε το ταβάνι της μεγάλης αίθουσας κ.ά.). Δεν κάναμε τις εργασίες που έγιναν και καλώς έγιναν, τώρα. Όμως δεν είχαμε ούτε μια καταγγελία από κανέναν στο Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ, ούτε από το σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ 5 χρόνια μέλος του Συμβουλίου.

Ανακοινώσεις ότι σώσατε τα παιδιά από κινδύνους θυμίζουν άλλες εποχές και άλλους «σωτήρες».

Δουλειά, σοβαρότητα και διαφάνεια χρειάζεται. Από εδώ και πέρα, όμως, θα απαντάω σε ό,τι νομίζω και θα σχολιάζω. Και θα γράψω λεπτομερώς πόσα πολλά κάναμε σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους που είχαμε αρμοδιότητα(Πολιτιστικούς και Αθλητικούς).