ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών

Το πρόγραμμα της νίκης για την Αγία Παρασκευή
Κατεβάστε ολόκληρο το πρόγραμμα πατώντας στη φωτογραφία


Αγαπητοί συμπολίτες,

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών και χάρη στη δική σας στήριξη, ενδιαφέρον και αγάπη για το Δήμο μας, καθημερινά διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο τη θερμή υποδοχή που επιδεικνύετε στο όραμα μας για μια νέα Αγία Παρασκεύη. Αυτή η θέρμη και η εμπιστοσύνη είναι που μας επιτρέπουν να προσβλέπουμε στη ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, την επόμενη των εκλογών.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»φιλοδοξεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της δημοτικής Αρχής και των δημοτών της Αγίας Παρασκευής με απώτερο στόχο ο Δήμος μας, να εγκαταλείψει τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος και να αποκτήσει ένα καλύτερο μέλλον, βασισμένο στην ανάπτυξη που θα σέβεται απόλυτα το περιβάλλον και τις οικολογικές προσταγές των καιρών.
Οι δύσκολοι καιροί της οικονομικής ύφεσης και του Δ.Ν.Τ. που αντιμετωπίζει συνολικά η χώρα αποτελούν για μας μια πρόκληση και συνάμα μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε, ότι η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ μιας κίνησης πολιτών μπορεί να διασφαλίσει:
  • Τη διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου
  • Την ενίσχυση του κοινωνικού χαρακτήρα του Δήμου υπέρ του πολίτη
  • Ένα βιώσιμο μέλλον για εμάς και τις μελλοντικές γενιές
  • Μια αειφόρο «πράσινη» ανάπτυξη και ένα καθαρότερο περιβάλλον
  • Τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας με υπευθυνότητα και συλλογικότητα
  • Τη δική μας ασφάλεια και των οικογενειών μας
Έχουμε το πρόγραμμα, τη βούληση, την ενέργεια και το όραμα να πετύχουμε. Δε μένουμε σε λόγια, προχωράμε αμέσως σε πράξεις.
Δεσμεύομαι ότι από την επόμενη κιόλας των εκλογών, εγώ προσωπικά και όλοι οι συνεργάτες μου, θα εργαστούμε σκληρά και επιμελώς, πιστοί στην εντολή που θα λάβουμε και με γνώμονα τις θέσεις που διατυπώνουμε στις ακόλουθες σελίδες.

Σας καλώ να αναλάβουμε όλοι μαζί πρωτοβουλία, έτσι ώστε η Αγία Παρασκευή να αποκτήσει όλα όσα αξίζουν στους δημότες της για να γίνει ο Δήμος ένα αναπτυξιακό πρότυπο προς μίμηση.

Γιάννης Σταθόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Κατεβάστε ολόκληρο το πρόγραμμα πατώντας εδώ